Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Voorstellen Kyana

Ah, hier is het 'voorstellen' subforum dus! Ik ben, hoe verrassend, Kyana. Ik ben 19 jaar oud en ik schrijf mijn hele leven al graag. Ik ben meerdere malen begonnen met verschillende verhalen, maar ik heb nooit iets afgemaakt. Meestal schrijf ik gedichten en dat soort dingen. Verhalen schrijven vind ik wel ontzettend leuk. Momenteel ben ik met iets bezig en ik heb echt absoluut geen idee waar ik naar toe schrijf. Maar dat is helemaal niet erg, ik heb het ontzettend naar m'n zin ermee.

Lid sinds

11 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Kyana. Dat geeft helemaal niks hoor, dat je nog niks af hebt. Het gaat erom gewoon lekker met schrijven bezig te zijn. In ieder geval heb je de plek gevonden waar je heel veel over het schrijven te weten kunt komen.

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Zoekt en gij zult vinden het valt niet altijd mee zit je je op te winden als nieuwe abonnee Kyana was blij verrast ze maakt graag een goede start stelde zich voor als nieuwe gast sloot schrijven in haar hart Welkom!

Lid sinds

12 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Nou Kyana, je bent ergens terechtgekomen waar meer mensen zijn die heel graag met schrijven bezig zijn. Welkom in ons midden!