Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Elsie Stills

Hallo allemaal! Zoals velen van jullie, denk ik, ben ik al van jongs af aan met lezen en schrijven bezig. Op de basisschool kon ik niet wachten om te leren lezen en schrijven en op de middelbare school kreeg ik altijd extra schrijfopdrachten van de docenten Nederlands en Engels. Na de middelbare school ben ik journalistiek gaan studeren, maar dat beviel me niet (creativiteit/geest-dodend; geen droog brood mee te verdienen etc.) waardoor ik een andere studie- en carrièrekant op ben gegaan. Maar... het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus heb ik me vorig jaar bij de London School of Journalism aangemeld voor een distance course in short story writing. Op mijn blog http://elsiestills.wordpress.com schrijf ik vooral reviews en af en toe plaats ik een zelfgeschreven stukje, maar dat is allemaal in het Engels. Op Twitter - http://www.twitter.com/ElsieStills - ben ik in het Nederlands en Engels actief. De komende tijd wil ik me actiever gaan bezighouden met het schrijven van columns en deelname aan wedstrijden. Wat ik tot nu toe van dit forum heb gezien, zal ik hier zeker inspiratie vinden en hopelijk ook kunnen geven. Ik kijk er naar uit om met jullie in contact te komen en meer van jullie te lezen! Groetjes! Elsie

Lid sinds

10 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Bij deze een hartelijk welkom van een andere verse aanwinst in de gelederen van dit forum. Dat klinkt interessant, zo'n cursus short story writing! Leuk om te lezen dat je al zo lang een passie voor schrijven hebt. :)

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Houdt niet van een dode geest of van een droge boterham is iemand die graag leest staat voor schrijven in vuur en vlam heeft al menig twitterbericht verzonden maar bewaart de afstand want deed een cursus uit Londen en bleef op het vasteland Welkom!