Lid sinds

14 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

voorstellen: Karmijn

6 februari 2011 - 2:46
Beste SOL-leden! Ik ben al een tijdje slapend en lezend lid van SOL, nu moest ik mij toch maar eens voorstellen. Na jaren alleen heel veel gelezen te hebben ben ik sinds kort weer gaan schrijven, en ik ben er helemaal door gegrepen. Ik vind veel nuttige tips en info hier op deze site. Mijn genres zijn: korte verhalen en essays, en (ooit) een roman. Een hartelijke groet van Karmijn. Mijn blog: http://karmozijn.wordpress.com/

Lid sinds

14 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
6 februari 2011 - 7:52
Welkom. Ik moest een beetje lachen om de combinatie van je tijdstip van posten en het gebruik van het woord 'slapend'. Contradictio in terminis?

Lid sinds

14 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
6 februari 2011 - 12:59
Beste Jannie, Simon, Jomax en Thomach, hartelijk dank voor jullie welkom! Hallo Jannie, de ironie van 'slapend' was mij zelf nota bene ontgaan! Het was idd erg laat. Schrijven doe ik heel graag 'snachts, ik probeer me eigenlijk een beetje aan te leren om meer 's ochtends en minder 'snachts te gaan schrijven. (is wel handiger met een gezin...). Simon, wat leuk dat je al een kijkje bij Arthur hebt genomen, ja wat een figuur is dat he... Leuk, zo snel al reacties!

Lid sinds

13 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
6 februari 2011 - 14:07
Slapend als een roos rood als karmozijn wachtend in een verfdoos tot de eerste lijn van een prachtig schilderij aan de muur bij een wijnproeverij Welkom!