Kristine Bols

Lid sinds

10 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Kristine Bols

Ik ben sinds kort lid van dit forum, maar ik heb nu pas dit topic gevonden. Even voorstellen dus. Kristine Bols is mijn echte naam. Ik woon in de regio Antwerpen in Vlaanderen, en ben sedert 2 maanden met pensioen. Mijn grote droom was altijd en is nog steeds een boek (of meerdere) schrijven in het genre thriller. Ik heb vroeger al enkele pogingen gewaagd, maar telkens gooide ik het weer in de prullenmand, niet alleen door gebrek aan tijd, maar omdat ik toen nog zoveel andere dingen aan mijn hoofd had. Nu ben ik begonnen aan mijn eerste thriller, en sinds vorige week is het manuscript klaar 'Vrouwen van Corvallis.' Het telt 233 bladzijden A5 formaat. Nu enkel nog een proeflezer zoeken, en dan waarschijnlijk herwerken en verbeteren en daarna afwachten of er iemand iets in ziet. Dit wil ik hier ook nog even kwijt. Dit is een fantastisch forum.

Lid sinds

12 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Kristine en je gaat wel heel voortvarend van start op het forum! Je hebt al een manuscript! Wat goed! Veel plezier hier.

Lid sinds

10 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank je wel Ellabella. Nu moet ik wel zeggen dat ik het manuscript begonnen ben in de vakantiemaanden en er dus in totaal toch 4 maanden over gedaan heb, aan een gemiddelde van minimaal vier uur per dag.

Lid sinds

14 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Kristine, 4 uur per dag en dat 4 maanden lang is een mooie tijd :) Succes met herschrijven.

Lid sinds

10 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Net met pensioen dan kunt u leuke dingen doen zoals het schrijven van een manuscript maar dat kunstje heeft u al geflikt geleegd is de prullenmand wij schudden u de hand Welkom!