Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Chaja hier =)

Hallo iedereen, ik ben Chaja, ik ben 15 jaar en ik ben gek van lezen en schrijven, zoals iedereen hier waarschijnlijk. Toen ik in het eerste leerjaar leerde lezen en schrijven was ik er al onmiddellijk weg van, ik verslond het ene boek na het andere, wat me thuis de bijnaam 'boekenwurm' bezorgde. Ook schreef ik al vanaf het begin korte verhaaltjes, en nooit heb ik minder als een 9 gehaald op een opdracht 'creatief schrijven'. Toen ik een jaar of 8 was begon ik zelfs met mijn eigen boek: het mysterie in het fietsenrek. Met dit idee heb ik later de schrijfwedstrijd van de school gewonnen. Een tijdje geleden wilde ik ook beginnen aan een echt boek, maar ik heb besloten dat het toch beter is om nu te blijven oefenen door middellange stukjes te schrijven. Op die manier kan ik oefenen om mijn personages geloofwaardiger te maken. Maar schrijven begint met lezen, en daarom probeer ik ook om echte literatuur te lezen de laatste tijd. Gelukkig vinden mijn ouders dat geweldig, en ze hebben me al zo ongeveer onze halve boekencollectie aangeraden. Ik zou ook nog graag even een uitspraak van Jane Austen quoten: '"The person, be it gentleman or lady, who has not pleasure in a good novel, must be intolerably stupid." En dat is het zo'n beetje :)

Lid sinds

10 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Chaja :) Wat komen er de laatste tijd veel jonge schrijvers bij! alleen maar goed, want de jeugd heeft de toekomst. Veel plezier op dit leerzame forum!

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom! Plaats je eens een stukje op proeflezen? Op deze site leer je daar heel veel van. ^^

Lid sinds

10 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik ben gek op Jane Austen. Welkom hier en veel inspiratie en plezier op het forum!

Lid sinds

11 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Quoten mag je best nog even doen hoor :). Goed dat je voor jezelf al zegt eerst te gaan oefenen alvorens je aan een echt boek begint. We zijn hier om te leren van elkaar, dus welkom.

Lid sinds

10 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb altijd al geweten dat een fietsenrek niet voor gek moet worden versleten jong geleerd is oud gedaan tijd om aan het lezen te slaan Welkom!