Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Even digitaal handenschudden - Annemiek Verhoef

Graag stel ik mijzelf hier even voor! Ik ben Annemiek Verhoef, 47 jaar, samenwonend en moeder van 2 puberzonen. Ik ben al jaren lid van Schrijven Online, maar nooit actief geweest op het forum. Hoogste tijd om daar eens verandering in te brengen, vond ik, te meer omdat ik inmiddels op Twitter mensen volg en volgers heb, die lid zijn van Schrijven Online (die ook riepen dat ik hier eens wat actiever 'moet' worden). Al jaren schrijf ik beroepsmatig informatieve en educatieve teksten (voor MBO en VMBO Zorg & Welzijn), en ruim 4 jaar terug ben ik aan een roman begonnen, met als thema: de impact van seksueel misbruik. Het schrijven van mijn boek heeft me niet alleen verder gebracht, het heeft me vooral ook plezier en voldoening gegeven. Wat dat betreft voel ik me soms lid van een geheim genootschap: alleen schrijvers weten precies wat ik bedoel als ik zeg dat schrijven zo ontzettend gaaf kan zijn! Maar goed, mijn manuscript ligt er nu, is zo goed als af, en binnenkort wil ik stappen ondernemen richting publicatie. Uiteraard hoop ik dat dat gaat lukken. Ten slotte: ik ben inmiddels begonnen aan het schrijven van korte verhalen en aan de eerste hoofdstukken van mijn tweede boek.

Lid sinds

11 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom! Succes met het uitgeven van je boek, het thema vind ik in ieder geval erg interessant. :)

Lid sinds

11 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom, annemiekv. Heerlijk he, zoveel gelijkgestemden bijelkaar. Succes met uitgeven en je verdere schrijfambities. Veel plezier, hier.

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom (: Je thema spreekt me aan en ik hoop dat ik binnenkort eens iets van jou kan lezen. Veel succes met je boek(en)!

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom! Lijkt me geen makkelijk thema om over te schrijven... Succes met het uitgeverstraject!

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Je hebt een pittig thema gekozen, maar wat betreft schrijven zelf heb je in ieder geval al ervaring. Succes en welkom.

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Door regelmatig te twitteren kan iedereen schitteren gevolgd worden en volgen door de digitale wereld verzwolgen een gemeenschap online wat is dat toch fijn Welkom en succes met je boeken!

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag, dag, dag, dag en nog een aantal malen erbij, Bedankt allemaal voor jullie hartverwarmende reacties! Ja, mijn achternaam. Geen familie van … Alhoewel, misschien in de verte? Thema van mijn boek is inderdaad niet makkelijk. Het lastige vind ik dat mensen heel opgetogen vragen: 'En waar gaat je boek over?', mijn antwoord niet aansluit bij hun montere toon en verwachtingsvolle blik. Soms praat ik er ook weleens overheen, moet ik eerlijk bekennen. Om erover te schrijven was natuurlijk ook niet makkelijk, maar het heeft me toch vooral veel inzicht opgeleverd, waar ik mee verder kan, omdat - dat zal niet verbazen - mijn boek een autobiografische grondslag heeft.

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom. Jouw thema spreekt aan. Het is (helaas) een eeuwig actueel onderwerp. Heel veel succes!!