Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Mystika

Hoi, Mystika hier, in het echte leven ook wel bekend als Nathalie. Ik ben al weer een tijdje lid maar heb nog nooit echt een bezoekje gebracht. Nu moet het er toch maar eens van komen. Even wat informatie voor diegene die het willen weten. Ik ben 35 jaar, getrouwd en we hebben drie katten-kids rondlopen, samen hebben ze 11 pootjes. Jawel, er loopt een drie pootje tussen. Mijn favoriete genre is Fantasy Ik loop al heel lang met het idee om te gaan schrijven, mijn ' legacy' op papier achter te laten. Een eigen boek op de boekenplank. Hoe dat maakt me nog geeneens zoveel uit. Ik heb wel een probleem. De laatste tijd ontbreekt gewoon de motivatie om te schrijven. Ik heb wel heel veel ideeën in mijn hoofd, maar om ze op papier te zetten, of op mijn beeldscherm in dit geval, is toch iets heel anders. Heb al een wat cursussen geprobeerd maar op het moment dat ik een opdracht krijg waarbij ik een situatie tot in de detail moet beschrijven, bijvoorbeeld de stank die van een vuilniszak afkomt, loop ik al vast. Geen idee hoe het komt :( Dit is ook een van de redenen dat ik me hier hebt aangemeld. Ik hoop hier toch wel de inspiratie en vooral motivatie weer op te kunnen pikken. Nou dat was het weer voor eventjes. Groetjes, Mystika

Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Mystika, welkom. Er zijn hier al wel topics over inspiratie en motivatie, even rondbrowsen en dan vind je ze wel.

Lid sinds

12 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Zo... dat was al weer eventjes terug. Jaren later en nog steeds niets bereikt :crybaby: Maar nu is de tijd om daar verandering in te brengen. Ik heb me opnieuw aangemeld, inclusief abo op Schrijven, een plus account én ik heb mijzelf een kadootje gegeven. Namelijk: Personages, conflict, perspectief via de online academie. Verder, de motovatie is compleet terug. De tijd weer minder want ik begin het einde van de maand aan het derde jaar Bedrijfskundige Informatica deeltijd. Dat samen met een fulltime baan, een lieve man én nog een huishouden zal het schrijven s'nachts in mijn dromen moeten gaan plaatsvinden ... :rolleyes: Komt vast goed, ik ben blij dat ik weer terug ben!

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hé Mystika, jammer dat er nog niets van je plannen terecht is gekomen. Hopelijk gaat het nu wel lukken. Ik heb wel een tip: Probeer elke week minstens één of twee dagdelen in je agenda te zetten voor het schrijven. Dus ook voor opdrachten voor de cursus e.d. Laat dit ook aan je omgeving weten, aan je man, je katten, je vriendinnen, je familie. Net als dat je tijd besteedt aan je opleiding, moet je ook ruimte creëren voor het schrijven, als je er deze keer serieus mee aan de slag wilt. Dus reserveren die tijd! Veel succes!

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Van harte welkom Mystika. Oefeningen zijn uiteraard meer dan zinvol. Wachten op inspiratie kan soms lang duren hoor. Zelf heb ik het andersom gedaan. Niet echt slim, hoewel, uiteindelijk ligt nu wel mijn eerste (hoor mij) boek naast mij op m'n bureau. Achteraf zag ik het als springen in het IJsselmeer en daarna pas nadenken van oeps...wat zwemlessen was wel handig geweest. Maar enorm veel aardige mensen hebben mij geweldig geholpen. Ik heb ontzettend veel feedback gehad. Als het je lukt omdat te omarmen en niet als kritiek te zien, dan zou ik zeggen. Plaats een keer een stukje, gewoon voor de eerste keer, dan heb je dat ook gehad. Doen! Veel succes.

Lid sinds

9 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Een kat met vier poten liep op dezelfde tijd langs zeven sloten zo was zijn beleid: extreme voorzichtigheid maar ondanks zijn streven zou hij zijn pootje geven voor wat meer levendigheid Welkom!