Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

jenah hariba

Hoi iedereen, Ik ben Jenah en kom regelmatig op Schrijven Online piepen. Ik schuim de site af naar informatie en ervaringen, maar ook naar wedstrijden. Meestal probeer ik mee te dingen naar de prijzen in kortverhalenverwedstrijden, helaas, tegenwoordig ben ik nogal passief wat schrijven betreft. Lezen en schrijven wisselt zich af met periodes, maar dat heeft iedereen waarschijnlijk? Of heb ik gewoon te weinig tijd (lees: discipline)? Ik schrijf kortverhalen en jeugdverhalen, als ik op 'actief' sta... en ik hoop nog heel wat meer te schrijven als ik op 'actiever' kom te staan... een boek bijvoorbeeld. Dat zou de kers op de taart zijn... Ik hoop heel wat op te steken van jullie ervaringen! groeten, Jenah.

Lid sinds

13 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Jenah. Mmm..lezen wisselt zich af met schrijven. Dat heb ik ook, in zoverre dat ik niet tegelijk een boek kan lezen en een verhaal kan schrijven :D . Maar nu en dan zit ik midden in een verhaal schrijven en ben dan vooral daarmee bezig. Of het alleen discipline is betwijfel ik. Soms verlaat de inspiratie je even, of zijn er andere zaken die je prioriteiten verdienen. Dat varieert natuurlijk. Maar hier op de site zul je aan inspiratie niet tekortkomen! Discipline wordt echter weer een heel ander verhaal... Groetjesss D.

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hai Jenah. Welkom op deze site! Je zult het hier zeker naar je zin hebben en we kennen het allemaal, het op-en-af-schrijven. Veel plezier hier!