Lid sinds

14 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

dit is helemaal nieuw voor mij - krachtvrouw ellen

Hallo alle mensen die van schrijven en lezen houden. Ik ben Ellen, 44 jaar getrouwd en heb 1 kind. Ik ben sinds twee weken begonnen met een boek te schrijven. Ik ben daar al lange tijd mee bezig en heb wel eens een kort verhaal geschreven maar heb nu opeens de inspiratie om werkelijk te gaan schrijven. Elke keer neem ik mij voor dat ik het boek gewoon schrijf zonder fantasieeen dat het ik het schrijf voor ander publiek dan mijzelf. Ik denk dat je dan het dichtst bij jezelf blijft, maar toch..... het zou zo leuk zijn als het ooit een boek wordt wat anderen willen lezen. Ik lees dat een aantal mensen al boeken zelf heb uitgegeven, ik heb die mogelijkheid ook wel bij een vriendin kan ik dat evt doen maar wat zijn daar de ervaringen mee? Eigenlijk heb ik heel veel vragen maar ik zal eerst deze week de informatie lezen die al bekend is. Ik houd het nu even kort maar jullie weten dat er weer een nieuw lid bij is op deze side. Een heel concrete vraag nu, ik ben een beetje een nono wat betreft meedoen op forums ik zie dat veel mensen een plaatje bij hun tekst hebben staan dat wil ik ook wel graag, ik weet wel waar ik ze kan vinden etc maar hoe zet ik ze in dit epistel.... Nu ga ik de computer maar afsluiten en ben benieuwd wat dit forum mij nog allemaal brengt, en schrijven is het leukste wat er is merk ik. groeten Ellen

Lid sinds

15 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Ellen, welkom hier. Een plaatje kun je toevoegen door in je account op bewerken te klikken. Even scrollen naar de onderkant van de pagina, en het wijst zichzelf. Zou je de titel van dit topic aan willen passen? Zet in elk geval je naam erin, dat maakt terugvinden eenvoudiger. Boven je post zie je 'bewerken'. Als je daarop klikt, kun je je topictitel veranderen. Succes (ook met schrijven)! :thumbsup:

Lid sinds

16 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi krachtvrouw, welkom. En ja, als je eerst schrijft omdat je het voor jezelf leuk vindt, kom je vast het verst. Echte schrijvers zijn trouwens ook doorzetters! Verder valt er idd al heel erg veel te lezen hier.

Lid sinds

15 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Krachtvrouw, hier op dit forum. Gewoon lekker rondneuzen, dan ontdek je vanzelf hoe het hier allemaal werkt en ben je over een tijdje vanzelf geen non meer. :D

Lid sinds

14 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank jullie wel voor het snelle reageren. Ik probeer nog het contactformulier in te vullen zodat jullie ook iets meer weten van mij dan alleen maar mijn naam en leeftijd, alleen daar gaat natuurlijk weer iets mis, ik kom er niet in maar we experimenteren gewoon verder...... Leuk om te zien dat er veel mensen zijn die al een boek hebben geschreven, ik ben echt nog maar net begonnen maar voel nu al wat goed is geschreven of wat minder. De weg van creativiteit zal ik blijven volgen. Ellen

Lid sinds

19 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
  • Moderator
  • Administratie
  • Beheerder
Het contactformulier is zoals de naam al zegt, bedoeld om contact met jou op te nemen. Je gegevens vul je op de andere tabjes onder de link 'mijn account' in. Succes!

Lid sinds

14 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom op het forum, krachtvrouw! Inderdaad, schrijven is het leukste wat er is.

Lid sinds

15 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Welkom Ellen!
Samen met jou ben ik ook een nono op forums. Ach, wat nou op forums. Op de pc!!!
Mijn specialisatie is dingen laten verdwijnen. Ik noem mijzelf wel eens de assistente van Hans Klok. Ik presteer het om nu eerst een paar keer iets bij proeflezen te plaatsen, andere plekken moet ik nog ondekken en gister kwam ik erachter dat ik mij best wel eens even had mogen voorstellen. Dat zal ik dus als eerste maar eens in orde maken.

Welkom dus, ik heb inmiddels doorgekregen dat je je ontzettend welkom kan voelen, zelfs als je het voorstellen hebt overgeslagen.
Bloem