Lid sinds

14 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Claudia

Dag allemaal, Gisteren kwam ik min of meer toevallig hier op de site terecht en heb meteen aan account aangemaakt. Het lijkt me leuk ervaringen uit te wisselen met medeschrijvers. Ik schrijf al vanaf dat ik nog op de basisschool zat, toen waren het liedjes, gedichten en korte verhalen. Op de middelbare school begon ik aan mijn eerste (geïllustreerde) roman, die maar geen einde kende. Inmiddels ben ik bijna 38 (over een paar dagen), moeder van drie kinderen (waaronder gelukkig twee pubers die erg hun eigen gang gaan), afgestudeerd antropologe en werk ik als leerkracht op een basisschool. Ik heb nog niets gepubliceerd, ben wel bezig met mijn tweede serieuze roman (de eerste ligt, na herschrijven, nu voor de tweede keer bij verschillende uitgevers). Ik heb jaren geleden ook weleens wat geschreven maar schrik er van als ik dat terug zie! Ik schrijf bijna elke avond als de kinderen in bed liggen, in de vakanties en weekenden wat meer. Ik vind het ook leuk om werk van andere mensen te lezen, als het mij aanspreekt. Ik moet er bij zeggen dat ik in de bibliotheek ook lang bezig ben een boek uit te zoeken, dus er is wel veel dat aan mij (helaas) niet besteed is. Tja, wat verder nog? Ik hoor het wel! Claudia

Lid sinds

14 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Hartelijk welkom bij onze club. Ik hoop dat je er veel aan zult hebben. ik weet het bijna wel zeker. Je vindt het leuk om werk van anderen te lezen, zeg je. Nou, dan kun je hier je hart ophalen. Aan proeflezen kun je wel een dagtaak hebben. Even op 'kies een subforum' klikken. Veel plezier.

Lid sinds

14 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik vind het forum proeflezen erg leuk, heb zelf al iets geplaatst en een paar mensen feedback gegeven. Ik hoop alleen dat het me niet te veel van het schrijven zelf af gaat houden!

Lid sinds

15 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom Claudia, Veel plezier op dit forum met mensen van zeer divers schrijf- en ander pluimage. Wij hebben wel wat gemeenschappelijke punten (qua leeftijd (+/-) en pubers die hun eigen weg zoeken). Ik schrijf aan mijn eerste roman (en dat zal nog wel even zo blijven). Ieders bijdrage op dit forum - mits serieus bedoeld - wordt gewaardeerd, niet alleen van het vaste 'forummeubilair', maar ook van relatieve nieuwkomers, dus tot ziens in de topics en laat eens een keertje wat proeflezen.

Lid sinds

14 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
De eerste blz. van mijn eerste roman "Mijn naam is Azra" staat bij het forum proeflezen. Ga nu zelf ook weer even kijken of er wat interessants staat!

Lid sinds

15 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom beste Claudia! :thumbsup: Je studie vind ik wel interessant... Antropologie boeit me. Menselijk gedrag dus ;) Heb je een bepaalde specialisatie in die wetenschap?

Lid sinds

14 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb me veel beziggehouden met migranten (in Nederland) en met religie, met de islam, met India en het hindoeïsme.

Lid sinds

15 jaar

Rol

  • Gewone gebruiker
Als geslaagde student Toegepaste Psychologie heb ik natuurlijk een voldoende gehaald voor mijn sociologie, een strekking die niet ver van de Antropologie ligt... Wel interessant... Claudia, genoeg gezeverd, wees gewoon welkom en laat je horen! Groetjes WriterJerre, het jonge geweld

Lid sinds

15 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi Claudia, wat fijn dat je zoveel energie hebt om te schrijven, naast je toch wel goed gevulde leven als ik dat zo lees, SUCCES. Ik ga even zoeken naar je stukje in proeflezen...

Lid sinds

14 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hej Claudia, ik ben reuze benieuwd naar het verdere verloop en de ontwikkelingen van Mooie Eva van de pastoor!

Lid sinds

14 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Trishje, ik wilde dat ik de energie en tijd had om veel meer te schrijven! Ik hoor het heel vaak van mensen: wat knap dat je daar nog aan toe komt! Ik moet mijn huishouden er voor verwaarlozen, slaapgebrek oplopen, mijn jongste dochter af en toe ineens heel hard 'maaaaam!' horen roepen (dat betekent: ben je er nog?). Maar ik heb het net zo nodig als lucht en water!