Lid sinds

11 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker

Voorstellen, Beca.

Hallo, ik ben Beca en heb me zojuist geregistreerd. Al heel lang ben ik met taal bezig, vooral hobbymatig, maar ook in de werksfeer. Mijn freelance baantjes als trouwambtenaar, amateurregisseur en amateuracteur vragen erom om te kunnen schrijven. Mijn hobbys zijn allemaal van creatieve aard, het schrijven maakt dat niet anders. Ik heb nooit een schrijfopleiding gevolgd, maar heb de afgelopen winter gewoon uit nieuwsgierigheid een schrijfcursus gevolgd. Daar heb ik wel het een en ander geleerd, maar het heeft me ook duidelijk gemaakt dat ik toch graag in alle eenzaamheid schrijf. Wel ben ik daar gewezen op deze (en andere) sites en sindsdien kijk ik hier regelmatig. Dit forum heeft me tips gegeven waar ik blij mee ben, al aarzel ik meestal wel voordat ik me op forums (of is het fora?) aanmeld; het zal mijn aangeboren verlegenheid wel zijn. Voor mezelf heb ik nu mijn eerste boek geschreven. Dit is deels een historische roman, deels chicklit, het precieze genre is me niet duidelijk als je een combinatie hebt van deze twee. Of het ooit wordt uitgegeven, geen idee, maar ik heb nu wel de bevestiging voor mezelf dat ik een boek KAN schrijven. De toekomst zal leren of er een schrijfster aan me verloren is gegaan, mijn leeftijd heeft sarah al gezien. Maar wie weet, begin ik aan een tweede jeugd..... :o

Lid sinds

11 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
Hartelijk welkom, Beca. Schrijven zonder je aan allerlei regeltjes te houden is heel prettig. Je hebt in ieder geval heb je jezelf bewezen dat je kunt schrijven. Wie weet wat er in het verschiet ligt. En troost je, er zijn veel meer mensen heel verlegen.

Lid sinds

11 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Beca, welkom. Je hebt een brede belangstelling daaruit moet stof[inspiratie] uit voortkomen. Veel succes.

Lid sinds

11 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Dank je, ik ben 50+2 en heb zoveel stof (inspiratie) in mijn hoofd zitten dat DAT meestal een schrijfblock oplevert. Vaak weet ik niet eens wat eerst te schrijven, en als ik eenmaal aan het tikken ben, weet ik weken niet van ophouden, tot de strijk zich in alle manden heeft opgehoopt, mijn bruidsparen van een te lange toespraak beginnen te gapen, en mijn spelers moeite hebben hun teksten te leren })

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hallo Beca, welkom op ons forum! Zie je leeftijd niet als handicap... Schrijven kan een mens zijn hele leven, zolang de geest het toelaat uiteraard ;) Ik ervaar dit forum als inspirerend, en deze plek heeft me al wat duwtjes in de rug gegeven een schrijversloopbaan te durven ambiëren.

Lid sinds

11 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
Is Beca Beca? Ik begin nu overal aan te twijfelen. Sorry, dat ligt aan het vervelende bericht van daarnet. Ik kan nog even niet naar bed.

Lid sinds

11 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Welkom!

Lid sinds

11 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Mijn dank, en Tja, Beca is Beca hoor, niet een of andere nerd die jullie blijkbaar eerder heeft lastiggevallen. (Ik snapte eerst je opm niet maar nu ik een en ander verder lees op het ledengedeelte snap ik het wel).

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Leuk dat je erbij bent gekomen Beca. En met dit forum hoef je je nooit eenzaam te voelen. Er is altijd - dag & nacht, mede dankzij onze overzeese leden - wel iemand on line om tegenaan te kletsen!