Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Zoeper - niet echt nieuw, maar toch

Ik ben niet echt nieuw op dit forum, maar sinds vandaag heb ik - dankzij de schitterende en razendsnelle hulp van Dries - een nieuwe naam gekregen. Mijn vorige gebruikersnaam was me net iets te evident. Gezien de drukte in mijn hoofd denk ik dat deze nieuwe naam een stuk beter bij me past (hij vindt trouwens zijn oorsprong in mijn eersteling). Mijn naam is Tine en ik ben jeugdauteur, dramadocente en werk als redactielid en recensente mee aan verschillende websites en tijdschriften in België en Nederland. Verder ben ik moeder van drie schitterende kinderen en een zestal boeken. Elk vrij moment gaat hier ten huize Zoeper op aan lezen, schrijven en acteren. Of voorlezen, herlezen, overschrijven en herschrijven. Ons huis is net als ons hele leven een totale, prettig gestoorde chaos, maar we beleven ontzettend veel plezier. Ik ben niet het trouwste forumlid. Soms blijf ik weken weg, soms hang ik hier elk moment van de dag. Dat heeft weinig te maken met tijd of inspiratie, integendeel. Ik merk dat ik vooral nood heb aan afwisseling wanneer het schrijven goed vooruit gaat. En dan is dit de ideale site. Wie meer wil weten, die geeft maar een schreeuw. Dan kom ik Zoepermansgewijs aangevlogen. Sneller dan het licht, of toch bijna.

Lid sinds

12 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dankjewel allebei! Het is een heel druk, maar heel boeiend leven, Suma. Af en toe benijd ik de mensen een beetje die het allemaal netjes geordend voor elkaar hebben. Heel even. Maar dan denk ik: neuh. Niks voor mij. Alles draait uiteindelijk om creativiteit en verwondering. En dat is volgens mij een stuk moeilijker te bereiken vanuit de perfecte rust en orde. Daar haal ik alvast mijn verhalen uit...

Lid sinds

11 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Welkom terug, Zoeper. En ik ken dat gevoel van benijden van de geordendheid van anderen. Bij mij zit het er ook echt niet in. Ik ben aan het leren om dat niet erg te vinden en word blij van wat je erover schrijft. Helemaal mee eens!