Start » Community

Community

Forum

Schrijven Online kent een grote community met een hart voor schrijven.

Schrijven Online kent een trouwe ledenbasis die dagelijks praten over het reilen en zeilen van creatief schrijven. Of je nu op zoek bent naar een schrijfwedstrijd, een vraag hebt over het schrijf- of uitgeefproces of zin hebt in een stevige schrijfgerelateerde discussie, je kunt ervoor terecht op het forum van Schrijven Online.

Om te reageren op een topic dien je geregistreerd te zijn op Schrijven Online. Nog geen lid? Meld je hier aan.


Proeflezen

Proeflezen is het feedbackplatform van Schrijven Online. Hier kun je terecht als je hulp nodig hebt met een verhaal. Plaats een verhaalfragment op Proeflezen en laat weten waar je graag feedback op ontvangt. De ledenbasis van Schrijven Online zal met plezier een kritisch oog op jouw verhaal werpen. Natuurlijk kun je ook jouw schrijftalent in de strijd gooien en anderen voorzien van feedback.

Om een verhaal te plaatsen dien je geregistreerd te zijn op Schrijven Online. Nog geen lid? Meld je hier aan.


Boekpresentaties

Op Schrijven Online kun je jouw boek presenteren aan medeschrijvers.Heb je een boek geschreven en ligt die bijna in de winkel? Presenteer hem dan nu op Schrijven Online in het onderdeel Boekpresentaties. Dit onderdeel is bedoeld om schrijvers een podium te geven waarop ze hun ervaringen met de totstandkoming van hun boek kunnen delen met andere schrijvers. Vertel hoe het schrijfproces verliep, met welke problemen je te maken kreeg en hoe je jouw boek hebt gepubliceerd.

Om zelf een boekpresentatie te publiceren dien je geregistreerd te zijn op Schrijven Online. Nog geen lid? Meld je hier aan.


Verzin een onderschrift

Verzin een onderschrift is een unieke weddenschap van Schrijven Online. De redactie plaatst elke zes weken een foto online, waarop bezoekers van Schrijven Online een onderschrift kunnen verzinnen. Het meest humoristische of origineelste onderschrift wint een boek uit de Schrijfbibliotheek. Meerdere inzendingen zijn toegestaan.

Dit onderdeel is alleen toegankelijk voor Schrijven Online Plusleden. Als Pluslid geniet je van talloze voordelen, waaronder toegang tot een uitgebreid aanbod aan schrijfoefeningen en korting op cursussen van Schrijven Online. Bekijk hier alle voordelen of meld je hier aan.

Literair tijdschrift Alice, onderdeel van Schrijven Magazine

Stuur je allerbeste verhaal of gedicht in naar ons eigen literaire tijdschrift.

Meer informatie
Volkskrant looft Schrijven Magazine

In een stuk getiteld: 'Schrijven Magazine, omdat iedereen schrijver wil worden'.

Lees meer

Lees er alles over in de eerste - gratis! - editie van Schrijven Magazine Plus!

Lees het artikel
Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!