Schrijfcafé Apeldoorn

In mei, juni en september 2022 zal ik voor het eerst weer een fysiek schrijfcafé organiseren in Apeldoorn van 11.00 - 13.00 uur. Dat is zoals altijd de laatste woensdag van de betreffende maand. Tegelijkertijd is het nog steeds mogelijk ook in plaats daarvan het schrijfcafé digitaal te bestellen. Dan ontvang je de workshop op de email rond 10.00 uur.

We doen korte, concrete schrijfoefeningen en delen uit de geschreven teksten (als je wilt) in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Ervaring in het schrijven is niet nodig. Heb je dit nog niet eerder gedaan, dan nodig ik je van harte uit om een keertje te komen. Neem zelf pen en papier mee.

LET OP: HET IS NU WEL VERPLICHT OM JE AAN TE MELDEN via info@enervie.nl of via 06 16 052 872.. Dat kan ook nog dezelfde ochtend.

Kijk voor de locatie van het schrijfcafé op www.enervie.nl Waarschijnlijk zal dit Heerlijk lokaal zijn, maar check altijd vooraf de website even.

Kosten:
€ 15,00 p.p inclusief twee consumpties (koffie/thee). Graag contant betalen.

Soort activiteit

workshop

Wie

Hanny Kuijer van EnerVie Schrijfatelier ontwikkelt en begeleidt deze schrijfcafé's.

Wanneer

25 mei, 29 juni en 28 september 2022. (GRAAG AANNMELDEN) In juli, augustus, december en januari is er nooit schrijfcafé. In de overige maanden is er alleen een digitaal schrijfcafé. In april is er dit jaar geen schrijfcafé omdat het dan Koningsdag is.

Hoeveel

15 euro, in het fysieke schrijfcafé is dat inclusief twee koffie/thee