(Her)ontdek je eigen creativiteit: in vier weken je inspiratie vinden

(Her)ontdek je eigen creativiteit: in vier weken je eigen inspiratie vinden

Ben jij benieuwd naar de kunstenaar in jezelf? Verlang jij ernaar je creatieve talenten te ontdekken? Wil jij meer inspiratie in het leven van alledag halen? Zijn jouw creatieve bronnen opdroogt? Wil jij je creatieve dromen uit later komen?

Keri Smith zegt: “Creativiteit is de weg naar alles. Het gaat over de wereld op een nieuwe manier durven te bekijken. Magie vinden in het alledaagse”
Creativiteit gaat dus over meer dan goed kunnen schilderen, toneelspelen, schrijven of muziek maken. Het gaat ook om scheppen, ontwerpen, uitvinden, experimenteren, risico’s nemen, fouten maken, lol hebben en nieuwe oplossingen zoeken. Het gaat er niet om dat je en tweede Beethoven, Rodin of Rembrandt wordt. Het gaat er om, dat jij je talenten met plezier ten volle benut.

Wanneer we ons losweken van het stemmetje van binnen (de valse innerlijke criticus) dat al zeurt, dat het niet deugt voordat we zijn begonnen, gebeurt er iets moois. Als we kijken naar wat er is en niet wat we willen wat er is, komt er ruimte voor creativiteit. Iedereen is creatief!

Data: 20, 27 juli, 3 en 17 augustus van 9.30 tot 12.00 uur

Kosten: 150 euro, inclusief btw, koffie/thee en materialen.

Soort activiteit

cursus

Wie

SchrijfPassie

Wanneer

20 en 27 juli, 3 en 17 augustus

Hoeveel

150 euro