Start » Schrijfwedstrijd aanmaken

Schrijfwedstrijd aanmaken

Op deze pagina kun je wedstrijden aanmelden voor de schrijfagenda van Schrijven Magazine en Schrijven Online. Voor andere activiteiten (cursussen etc) kun je dit formulier gebruiken.

Wees kort en bondig. Een website is voor iedere wedstrijd verplicht. Zonder website is het voor onze bezoekers onmogelijk om kennis te nemen van veranderingen zoals veranderingen in de voorwaarden of verschuiving van de deadline. Plaats een korte beschrijving. De uitgebreide beschrijving en de voorwaarden kunnen bezoekers op de website van de wedstrijd nalezen.

Controleer. Kijk voordat je het formulier invult of de wedstrijd niet al op de site staat. Controleer ook goed voor het verzenden of de doorgegeven mailadressen, telefoonnummers en data kloppen. Zorg daarnaast dat het met schrijven te maken heeft.

Wedstrijden worden pas na controle geplaatst. Schrijven Online behoudt zich het recht voor wedstrijden te weigeren. In Schrijven Magazine wordt slechts een selectie van het aanbod geplaatst.

Let op: een wedstrijd waarbij een slogan verzonnen dient te worden is geen schrijfwedstrijd.

Wie organiseert de wedstrijd?
Wat kun je winnen?
Adres van website. Liefst meteen naar de detailpagina verwijzen. Wedstrijden zonder website worden niet vermeld.
Formaat: 25 06 2017
Wat is de uiterste inzenddatum?
Kost het geld om aan de wedstrijd mee te kunnen doen?
Laat de wedstrijd extra opvallen (let op: betaalde optie)
Onderstaande opties zijn betaalde mogelijkheden om uw wedstrijd extra op te laten vallen. Vul hieronder de facturatiegegevens in.
Tip deze activiteit waardoor deze extra opvalt in overzichten. Kosten: eenmalig € 25,-
Vermelding van de activiteit op de Twitter-account van Schrijven Online (meer dan 9000 volgers en groeiende). Kosten: eenmalig € 75,-
Door je activiteit aan te melden op Schrijven Online, schrijf je je in voor onze relatienieuwsbrief . In die nieuwsbrief vind je nieuws over de Week van het Schrijven én extraatjes voor ons relatienetwerk. Bijvoorbeeld: gratis nieuwsbriefvermeldingen (de Schrijven Nieuwsbrief heeft 11.000 lezers!).