Start » Schrijfactiviteit aanmaken

Schrijfactiviteit aanmaken

Op deze pagina kun je activiteiten aanmelden voor de schrijfagenda van Schrijven Magazine en Schrijven Online. Voor wedstrijden kun je dit formulier gebruiken.

Wees kort en bondig. Een website is voor iedere activiteit verplicht. Zonder website is het voor onze bezoekers onmogelijk om kennis te nemen van veranderingen zoals veranderingen in de voorwaarden of verschuiving van de deadline. Plaats een korte beschrijving. De uitgebreide beschrijving en de voorwaarden kunnen bezoekers op de website van de activiteit nalezen.

Combineer. Zijn er meerdere activiteiten, vul dan het formulier meerdere keren in. Zijn er heel veel activiteiten (meer dan 5 per seizoen), groepeer ze dan in een of twee logische clusters, bijvoorbeeld ‘roman-, verhalen-, poëzie- en scenariocursussen’ met in de rest van de velden de eerste cursusdata en bij de prijzen de minimum- en maximumcursusbedragen.

Controleer. Kijk voordat je het formulier invult of de activiteit niet al op de site staat. Controleer ook goed voor het verzenden of de doorgegeven mailadressen, telefoonnummers, data en bedragen kloppen. Zorg daarnaast dat het met schrijven te maken heeft. Voer een activiteit pas in als alle gegevens compleet zijn. We voeren alleen in uitzonderlijke gevallen wijzigingen door in bestaande activiteiten.

Activiteiten worden pas na controle geplaatst. Schrijven Online behoudt zich het recht voor activiteiten te weigeren. In Schrijven Magazine wordt slechts een selectie van het aanbod geplaatst.

Let op: een literaire activiteit is niet automatisch een schrijfactiviteit.

Wie organiseert de activiteit?
Waar vindt de activiteit plaats? LET OP: alleen plaatsnaam. Exacte locatie zoals adres/gebouw etc NIET hier vermelden maar in de omschrijving.
Wanneer vindt de activiteit plaats?
Formaat: 24 06 2017
Wat is de startdatum van de activiteit? Dit wordt gebruikt om te sorteren.
Wat kost de activiteit?
Adres van website. Liefst meteen naar de detailpagina verwijzen. Activiteiten zonder website worden niet vermeld.
Laat de activiteit extra opvallen (let op: betaalde optie)
Onderstaande opties zijn betaalde mogelijkheden om uw activiteit extra op te laten vallen. Vul hieronder de facturatiegegevens in.
Tip deze activiteit waardoor deze extra opvalt in overzichten. Kosten: eenmalig € 25,-
Vermelding van de activiteit op de Twitter-account van Schrijven Online (meer dan 9000 volgers en groeiende). Kosten: eenmalig € 75,-
Door je activiteit aan te melden op Schrijven Online, schrijf je je in voor onze relatienieuwsbrief . In die nieuwsbrief vind je nieuws over de Week van het Schrijven én extraatjes voor ons relatienetwerk. Bijvoorbeeld: gratis nieuwsbriefvermeldingen (de Schrijven Nieuwsbrief heeft 11.000 lezers!).