Afbeelding

De Sonim XP5300 3G telefoon.

Uitslag Sonim-Cliffhanger schrijfwedstrijd

De uitslag van de Sonim-Cliffhanger schrijfwedstrijd is bekend!De juryleden van Schrijven Online en Bergwijzer.nl waren het roerend eens over de drie winnende verhalen. Lees ze hier.

1e prijswinnaar: Leonardo Pisano

Gefeliciteerd! Je wint daarmee de bijna onverwoestbare Sonim XP5300 3G telefoon t.w.v €389,-. Laten we hopen dat de telefoon jou net zo goed beschermt als dat die in de ingezonden verhalen deed!

“We kunnen alleen maar afwachten,” antwoordt een stem in Zwitsers-Duits die ik niet kan thuisbrengen. Haar stem klinkt warm. Waar ben ik in godsnaam? Ben ik dood? Van binnen schreeuw ik het uit, maar ik kan geen geluid uitbrengen. Het lijkt of iemand een kap over mijn hoofd heeft getrokken. Ik word er stapelmesjogge van. “Hij heeft erg lang onder de sneeuw gelegen.” Het gehele verhaal van Leonardo lees je hier.

2e prijswinnaar: Inge van Gestel

Gefeliciteerd! Je wint daarmee het boek Extreme uitdagingen van Ronald Naar, beroepsavonturier en National Geographic-auteur.

"Een overvliegende helikopter veroorzaakt een storm van poedersneeuw. Drie mensen zitten naast elkaar in stoffen vouwstoeltjes. Een man met een baard, één zonder baard en een jonge vrouw. Ze wachten. Plots staat baardmans op, heft theatraal zijn armen en schreeuwt: ‘Waar blijft godverdomme die ontploffing?’" Het gehele verhaal van Inge lees je hier.

3e prijswinnaar: Silke van Deelen

Gefeliciteerd! Je wint daarmee de DVD-boxset Raging Planet van Discovery Channel. Lees hier het verhaal.

"Toen Jaap voorstelde dit jaar met z’n drietjes te gaan skiën in Zwitserland, hoefde ik niet lang na te denken. Aan het werk als belastingadviseurs voor ons tweemansbedrijfje waren Jaap en ik bloedserieus, maar tijdens onze skivakanties gingen alle remmen los." Het gehele verhaal van Silke lees je hier.

Wij nemen contact met jullie op over de prijzen. Veel plezier en hartelijk dank voor alle inzendingen!

Exit Toetsenbord schrijfwedstrijd

Klaar voor de volgende schrijfwedstrijd? Doe dan mee aan de Exit Toetsenbord schrijfwedstrijd en maak kans op een Dragon NaturallySpeaking spraakherkenningsoftware pakket (schrijf zonder je toetsenbord!) t.w.v. €299,-.

Bron

www.schrijvenonline.org/nieuws/sonim-cliffhanger-schrijfwedstrijd