Afbeelding

De Januari Schrijfmaand was een regelrecht succes.

Januari Schrijfmaand een succes

De Januari Schrijfmaand van Schrijven Online was een regelrecht succes.De schrijfmaand bestond uit dertien schrijfopdrachten die stuk voor stuk enthousiast werden ontvangen. Met bijna 450 gepubliceerde inzendingen was het initiatief een regelrecht succes. Bedankt voor jullie bijdrage!

Begin december werd het idee van de schrijfmaand voorgesteld op de redactie. Bij de start op 4 januari waren we prettig verbaasd met het aantal reacties, dat toen al boven onze verwachtingen uitsteeg. Dit zorgde er helaas voor dat de ‘Recente onderwerpen’ en ‘Recente reacties’ pagina’s op het forum overspoeld werden met de verhalen van de schrijfmaand, maar dit werd met dank aan webmaster Dries vlug opgelost.

Na nog een klein technisch probleem met het profiel van schrijfdocent Yoeke Nagel verliep de feedback vloeiend. Ook zij verwonderde zich over de vele reacties (de teller staat momenteel op ruim 4.600!), maar dit hield haar natuurlijk niet tegen haar uiterste best te doen om zo veel mogelijk feedback te geven. Wij hopen dat iedereen wat uit haar adviezen en die van de andere deelnemers heeft kunnen halen.

De laatste boeken worden deze week verloot, dus houd je e-mail de komende dagen goed in de gaten. Wij willen iedereen graag nogmaals bedanken voor zijn of haar bijdrage. Tot de volgende keer!

Verhalen plaatsen voor de schrijfmaand is nog steeds mogelijk, maar Yoeke Nagel zal geen feedback meer geven. Natuurlijk kun je elkaar wel nog van feedback voorzien. Eind februari zal het forumonderdeel gesloten worden.

Ben je ondertussen toe aan een nieuwe schrijfopdracht? Doe dan mee met onze nieuwe schrijfwedstrijd ‘Exit Toetsenbord’, waarvoor je een verhaal moet schrijven in een wereld waarin typen en schrijven met de hand niet meer bestaat. Lees hier meer informatie.

Benieuwd waar je talent nu echt ligt? Neem dan eens een kijkje bij onze schrijfcursus ‘Ontdek je schrijftalent’, waarin je in vier lessen je schrijfproces verrijkt en ontdekt waar je sterktes en zwaktes liggen op het gebied van creatief schrijven. Lees hier meer informatie, of kijk op de overzichtspagina van onze schrijfcursussen.

Bron

www.schrijvenonline.org/forum/themaforums/januari-schrijfmaand