City2Cities Schrijfwedstrijd

Stuur jouw mooiste reisverhaal in voor de City2Cities schrijfwedstrijd.Internationaal litereratuurfestival City2Cities organiseert een schrijfwedstrijd voor reisliteratuur. Doe mee met jouw reisverhaal en maak kans op een passe partouts voor het slotevenement van het festival.

Wie niet zelf de wereld over kan reizen, kan er altijd nog over lezen. Vanuit die stelling daagt City2Cities jou uit een mooi, ontroerend, grappig of indrukwekkend reisverhaal te schrijven voor de City2Cities Schrijfwedstrijd.

Inzendingen mogen maximaal 700 woorden tellen. Het thema is vrij, zolang het een reisverhaal betreft. Dit mag dus uit eigen ervaringen zijn, maar ook een fictieve droomreis. Ter inspiratie kun je hier één van de gaststeden van het festival van dit jaar bekijken. De deadline voor deze wedstrijd is 8 april vóór 09:00 uur. Kijk voor het gehele reglement op de website van City2Cities.

Uit de inzendingen worden dertig kandidaten genomineerd. Zij ontvangen ieder twee passe partouts voor het slotevenement van City2Cities 2013 en een publicatie in de speciale boekuitgave van de schrijfwedstrijd. Ook worden er drie winnaars geselecteerd, die op 28 april 2013 worden bekendgemaakt tijdens De Straat van Literatuur. De prijzen voor deze winnaars worden binnenkort bekendgemaakt op de website van City2Cities.

Bron

http://city2cities.nl/wedstrijd