Ik zoek een talentvolle schrijver voor een kinderboek

Voor een grootschalig project zoeken wij een tallentvolle schrijver voor een kinderverhaal/roman, in de stijl van het bekende verhaal "The wizard of Oz". Meer kan ik niet zeggen maar heb je tijd en talent mail mij dan voor een afspraak.

Rick Melsert :!:

Lid sinds

17 jaar 8 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Ik heb ook eens wat naar hem gestuurd. Ik heb eens gegoogled op zijn naam. Op grond van wat ik toen heb gevonden, denk ik dat het eerder een geintje is geweest. Rick Melsert is iemand die graag ooit een film zou willen produceren. (ik vond dit op een forum). Hij heeft hier geen opleiding of cursus of wat dan ook voor gedaan. Hij opereert ook niet via een maatschappij, maar alleen. Ik vermoed, dat hij deze oproep heeft geplaatst en het daarna vergeten is?

5 november 2006 - 19:09

Lid sinds

18 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
De website is zeker erg mooi. Verder kom ik tot de conclusie dat een website maken en fatsoenlijk contact onderhouden twee verschillende vaardigheden zijn.
30 oktober 2007 - 2:36

Lid sinds

16 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
De wereld is klein. Ik ben het boek 'Sint' aan het lezen en uit interesse googelde ik de naam Rick Melsert. Het eerste item is dit topic. Rick heeft Els Ruiters gevonden voor het schrijven van zijn verhaal. En het is zeker een mooi boek geworden. Vooral het beeldmerk op de kaft is prachtig. Heeft iemand dit boek gelezen?
15 november 2009 - 23:19