Verzet je Zinnen

De schrijfkaartenset 'Verzet je zinnen' is een prachtig instrument om creatief te gaan schrijven, of je te laten inspireren. Ook leent het zich goed voor een schrijfwedstrijd.

De volgende regel op een van de schrijfkaarten is het thema, onderwerp of ingang om een kort verhaal of gedicht in te sturen:

Mijn hoofd bloost buiten de lijntjes

Meedoen gaat als volgt: Er zijn weinig regels. De regel op de schrijfkaart is het thema, het onderwerp of de ingang van je schrijfsel. Je gedicht of verhaal past op één A4 (lettertype 11 of 12) en je mag de schrijfregel gebruiken of overnemen in je creatie, maar dat hoeft niet.
Inzenden kan tot en met 24 juni 2021. Uiterlijk 1 juli 2021 worden de winnaars bekendgemaakt.
Bezorg je inzending of vragen bij twicedoubleyou@gmail.com. Inclusief je naam, adres en e-mailadres.
Met je gegevens wordt zorgvuldig omgegaan, deze worden niet verstrekt aan derden en alleen gebruikt voor deze wedstrijd.

We kennen allen wel een situatie waarin we moesten blozen of die ons nog altijd doet blozen. Dus kruip in het ongemak, de spanning, de misstap, de rebellie, misschien kan je er om lachen, misschien wel nooit. Hoe dan ook, veel schrijfplezier gewenst!

Deadline

Wie

Verzet je Zinnen

Winnen

De twee mooiste, meest verrassende, rake inzendingen winnen een schrijfkaartenset 'Verzet je Zinnen' met 44 schrijfkaarten (eerste prijs) of een set poëziekaarten (tweede prijs). Bovendien worden de winnende inzendingen van de winnaars op FB gepubliceerd en op de website 'Verzet je Zinnen'.