Thriller Schrijfwedstrijd 2024 Evander Schrijfcoaching

De vorige vier wedstrijden van Evander Schrijfcoaching leverden maar liefst zes gepubliceerde titels op! Daar zijn wij erg trots op.

Je kunt een idee voor een thriller inzenden, niet een kant-en-klaar manuscript. Dus een synopsis van maximaal 1.500 woorden in combinatie met enkele uitgewerkte hoofdstukken (2.500-5.000 woorden) en een korte motivatie. Heb je reeds een volledig manuscript, kies dan enkele hoofdstukken uit het verhaal en voeg een samenvatting van de rest toe.

Een synopsis is een samenvatting van het boek, opgebouwd in een korte beschrijving (1-2 zinnen) per hoofdstuk. Zet deze punten genummerd per hoofdstuk onder elkaar. Heb je het einde nog niet uitgewerkt? Stuur dan de synopsis tot hoever je al bent.

Het doel van deze wedstrijd is om uiteindelijk samen een verhaal te ontwikkelen dat goed genoeg is om uitgegeven te worden door een grote uitgeverij.

Deadline

Wie

Thrillerauteur Martyn van Beek is de drijvende kracht achter Evander Schrijfcoaching. Hij schrijft thriller onder zijn eigen naam en het pseudoniem Marit Vanström.
www.thrillerauteur.nl

Winnen

Een jaar lang manuscriptbegeleiding ter waarde van 3.000 euro en toegang tot het netwerk van Evander Schrijfcoaching.