Talentvolle schrijver 2020

Door in te loggen kun je gratis meedoen aan alle schrijfactiviteiten. Door mee te doen aan een schrijfactiviteit kunnen andere leden en bezoekers, bij publicatie, jouw schrijfwerk bewonderen, waarderen en van commentaar voorzien en maak je, daarnaast, dus kans op de titel van talentvol schrijver 2020.

Nominatievoorwaarden:
Om in aanmerking te komen voor nominatie als talentvol schrijver 2020 dient een lid van Schrijverspunt in het kalenderjaar 2020, voor 16 december, minimaal 8 inzendingen te publiceren in de rubriek Schrijfactiviteiten. Bij die publicaties dient sprake te zijn van een verspreiding over minimaal 3 verschillende schrijfactiviteiten (dus bv publicaties in 55 woorden, poëzie en schrijfopdracht). Inzendingen voor schrijfactiviteit 'Quote' tellen niet mee in de voorwaarden. Voldoe je aan deze voorwaarden dan maak je kans op de titel van talentvolle schrijver 2020.

Deadline

Wie

Schrijverspunt

Winnen

De uiteindelijke winnaar mag zich om te beginnen natuurlijk beroepen op het feit dat hij/zij door de leden en bezoekers van Schrijverspunt is gekozen tot de talentvolle schrijver van 2020. Een duidelijk teken van waardering en erkenning voor zijn/haar schrijfwerk. Van Schrijverspunt ontvangt hij/zij een boekenbon ter waarde van € 75 euro, vrij te besteden in de boekenwinkel van Schrijverspunt. Daarnaast bieden we de winnaar, desgewenst, de mogelijkheid om een jaar lang aan een manuscript te werken waarbij Uitgever Schrijverspunt gratis beschikbaar is voor advies (o.a twee quickscans) en bij behalen van het beoogd resultaat een uitgeefcontract zal aanbieden.