Schrijven voor het slapengaan

Op 29 mei 2021 wordt 'Verhalen voor het slapengaan' 1 jaar oud en dat moet natuurlijk gevierd worden. Hoe kan dat beter dan met een schrijfwedstrijd op de eerste verjaardag van de podcast? Test je schrijftalent en win!

Normaal gesproken lees ik romans en verhalen uit de Nederlandse literatuur en enkele van mijn eigen verhalen voor, maar de podcast kan natuurlijk niet bestaan zonder luisteraars. Daarom wil ik ook jullie de kans geven om je eigen verhaal in te sturen en wie weet win jij wel die mooie boekenbon t.w.v. €75,- en hoor je je eigen verhaal in de podcast terug!

Het onderwerp en thema zijn vrij, maar het zou leuk zijn als je je laat inspireren door 'slaap'.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Deze schrijfwedstrijd is het startschot van een nieuwe rubriek in de podcast, waarin ik verhalen van de hand van luisteraars voorlees. Ook al win je bij de wedstrijd niet, dan heb je dus altijd nog de kans om later een nieuw (of hetzelfde) verhaal in te sturen en misschien wordt hij dan alsnog voorgelezen in de podcast. Hou mijn sociale media in de gaten (@verhalenvoorhetslapengaan) voor meer informatie over wanneer dit live gaat!

Kijk voor alle informatie en voorwaarden op www.verhalenvoorhetslapengaan.com/schrijfwedstrijd

Deadline

Wie

Verhalen voor het slapengaan

Winnen

1e prijs: een boekenbon t.w.v. €75,- en je verhaal krijgt een eigen aflevering in de podcast
2e prijs: een boekenbon t.w.v. €25,- en je verhaal krijg een eigen aflevering in de podcast
3e prijs: je verhaal krijgt een eigen aflevering in de podcast