SCHRIJFWEDSTRIJD MET LEON VERDONSCHOT .

Centre Céramique organiseert een schrijfwedstrijd in het kader van de (inmiddels afgelopen) Boekenweek 2021. Het thema was ‘tweestrijd’ en daar valt wel wat over te schrijven dachten wij. Kortom: vertel ons een verhaal over dit thema, fictief of niet, spannend, romantisch en/ of vol humor. Giet het in een kort verhaal van max. 800 woorden. Een beschouwing, persoonlijk getint, actueel of nostalgisch. Alles mag mits het proza is en de voorgeschreven lengte niet overschrijdt. Wij trappen af met een inspirerende intro van niemand minder dan schrijver en columnist Leon Verdonschot. Hij helpt je op weg…. en jij mag het verder afmaken. Neem jij deze uitdaging aan?

Tweestrijd

“Hé, met mij. Ik krijg je niet te pakken, dus ik spreek het even in. Nou goed: we zien elkaar morgen. En nee, ik heb het haar nog niet verteld. Omdat ik denk dat ze me vermoordt. Maar ze moet het wel weten, vind ik. Dus. Zeg jij het maar.”

INZENDINGEN

T/m uiterlijk 15 augustus zijn de inzendingen welkom per e-mail, via: klantenservice@maastricht.nl o.v.v. Schrijfwedstrijd TWEESTRIJD.

GA NAAR WEBSITE VOOR SPELREGELS

Deadline

Wie

Cultuurcentrum Centre Céramique Maastricht

Winnen

De drie beste inzendingen uit de categorie Schrijfwedstrijd TWEESTRIJD worden beloond met:

Een boekenbon van respectievelijk €100,- / €75,- / €50,-
Masterclass schrijven door columnist en schrijver Emile Hollman.
De winnende verhalen worden op onze website en andere social media kanalen gepubliceerd.