Schrijfwedstrijd Kif Kif 'Het vrije woord'

Beginnende anti-racistische schrijvers opgelet! Droom jij van een publicatie in een poëzietijdschrift, een journalistiek blad of een literair magazine? Voor onze twintigste verjaardag organiseren we een schrijfwedstrijd waarin we beloftevolle schrijvers (zoals jij!) uitdagen om een tekst te schrijven met als thema ‘Het Vrije Woord’.

Je kan meedoen in drie verschillende categorieën: kortverhaal, poëzie en opinie. De teksten worden beoordeeld door professionele juryleden, waarvan de meeste een verleden of een huidige betrokkenheid hebben bij Kif Kif:

- Dalilla Hermans (kortverhaal)
- Rachida Lamrabet (kortverhaal)
- Mathieu Charles (kortverhaal)
- Elisabeth Severino Fernandes (poëzie)
- Mourad Bekkour (poëzie)
- Habiba Boumaâza (poëzie)
- Keltoum Belorf (opinie)
- Wouter Hillaert (opinie)
- Stef Arends (opinie)

Kandidaten sturen hun inzending naar info@kifkif.be. Het volledige wedstrijdreglement vind je op de link naar onze website.

Over de organisatie:
Kif Kif is een interculturele beweging die strijdt voor gelijkheid en tegen racisme. Kif Kif bouwt mee aan een solidaire, democratische en interculturele samenleving. Wij bereiken meer dan 100.000 lezers per jaar via onze website en sociale media.

Deadline

Wie

Kif Kif

Winnen

Naast publicatie op de website van Kif Kif én in een gespecialiseerd tijdschrift, ontvangen de winnaars een geldprijs van 250 euro.