Schrijfwedstrijd Het Korte Verhaal 2022

Het Korte Verhaal zal deze zomer elke week een nieuw kort verhaal publiceren. Hiervoor is de website op zoek naar korte verhalen en iedereen mag meedoen met deze schrijfwedstrijd.

Wordt jouw verhaal uitgekozen dan krijg jij samen met jouw verhaal speciale aandacht op de website en de sociale media. Bij jouw verhaal plaatsen ze een korte biografie en als je dat wilt een link naar je auteurswebsite en een auteursfoto.

Aantal woorden: tussen 250 en 600 woorden.

Thema: Leeftijd

Voor het thema ‘Leeftijd’ hebben ze zich laten inspireren door het boek ‘De geschiedenis van mijn onvoorstelbare ouderdom’ van Lucas Zandberg waarin we zien wat er gebeurt als hoofdpersoon Renée de identiteit van haar moeder aanneemt om erfbelasting te vermijden. Zandberg schreef een tragikomische roman over de gevolgen hiervan die ze haar hele lange leven mee moet dragen.
Voor jullie de opdracht om een verhaal te schrijven waarin leeftijd een rol speelt. Jong of oud, onze leeftijd is wat hij is. Doe je best en schrijf een verhaal waarmee je de lezers even helemaal in een andere wereld brengt. Hoe je dat doet is aan jou, ieder genre is welkom.

Uit alle weekwinnaars zal eind september een winnaar worden gekozen voor de hoofdprijs.

Deadline

Wie

Het Korte Verhaal

Winnen

Iedere weekwinnaar wint een publicatie op Het Korte Verhaal. De winnaar van het beste verhaal zal een boekenpakket ontvangen met daarin diverse verhalenbundels plus een boekenbon van 25 euro.
Off