Schrijfactie voor de harde werkers

De coronacrisis treft iedereen. De belasting is groot en het is nog lang niet voorbij. Ook al doen we ons best om positief te blijven is het soms lastig met al die ingrijpende berichten. Maar iedereen is erg dankbaar voor de blijvende inzet van alle harde werkers op dit moment en dat willen we ze laten weten.
Schrijvers willen schrijven en bij Schrijverspunt krijgen ze daarvoor de kans.

Het doel is tweeledig. Een leuke schrijfwedstrijd met een bundel van de boeiendste verhalen en gedichten als eindresultaat en we willen vooral de cruciale werkers in deze lastige tijd een hart onder de riem steken. Bij verkoop van 2-3 bundels stellen we een exemplaar gratis beschikbaar voor de harde werkers. Met meer acties proberen we meer bundels gratis beschikbaar te stellen voor de werkers. Daarnaast stelt Schrijverspunt een gratis e-boek van de bundel beschikbaar voor elke Belgische of Nederlandse harde werker in deze coronacrisis.

Deelnemers vragen we om in exact 100 woorden een aantrekkelijk verhaal of gedicht te schrijven over een zogenaamde cruciale medewerker. We doelen dan op mensen werkzaam in de gezondheidszorg, schoonmaak, beveiliging, etc.

Van de 50 meest aansprekende verhalen/gedichten produceren we een bundel met de titel 'Bedankt!' als direct gebaar naar al die harde werkers waar we veel te danken aan hebben.

Deadline

Wie

Schrijverspunt

Winnen

Een jury selecteert de 50 beste en meest lezenswaardige verhalen/gedichten die worden opgenomen in de speciale 100 woordenbundel. Daarnaast ontvangt de auteur van het door de jury gekozen 'allerbeste 100 woordenverhaal of gedicht' een boekenpakket.