Schrijf je eigen roman, Zomereditie 2023

We gaan in de zomer van 2023 weer een schrijfwedstrijd organiseren!

De vorige drie wedstrijden van Evander Schrijfcoaching leverden maar liefst vijf gepubliceerde titels op! Daar zijn wij erg trots op.

Op veler verzoek pakken we het in de zomer van 2023 iets anders aan:

Je kunt een idee voor een roman inzenden, niet een kant-en-klaar manuscript. Dus een synopsis van maximaal 1.500 woorden in combinatie met enkele uitgewerkte hoofdstukken (2.500-5.000 woorden). Heb je reeds een volledig manuscript, kies dan enkele hoofdstukken uit het verhaal en voeg een samenvatting van de rest toe.
Alle genres zijn toegestaan, mits het een fictief verhaal is in roman vorm.

Het doel van deze wedstrijd is om uiteindelijk samen een verhaal te ontwikkelen dat goed genoeg is om uitgegeven te worden door een grote uitgeverij.

Voor alle regels: zie die website van Evander Schrijfcoaching.

Evander Schrijfcoaching is een initiatief van thrillerauteur Martyn van Beek.

De Waalwijkse auteur debuteerde in 2011 met de literaire thriller Het verraad van Bali, een hedendaagse thriller die door vele thrillerliefhebbers enthousiast werd ontvangen. Hierna volgden nog twee thrillers: De strijders van Ta’ab en De visser van Hoi An.

In oktober 2016 verscheen via audiostreamingdienst Storytel de negendelige thriller serie Tweede Kans, geschreven door Van Beek en voorgelezen door Hanna Verboom. De serie ontving de prestigieuze Hebban Award voor Beste Luisterboek 2017en kwam inmiddels ook in Zweden op de markt.

In 2020 begon Martyn bij Loft Books onder het pseudoniem Marit Vanström aan een serie thrillers rond rechercheur Lianne Bloemen. De Puzzelaar verscheen eind 2020 gevolgd door De Schuldige in 2021 en De Uitdaging in 2022. In 2023 verscheen het vierde deel, getiteld Canvas.

In 2023 verscheen bij Uitgeverij Volt een nieuwe serie rond MIVD agent Xander Duister, getiteld De jacht van de wolf.

Deadline

Wie

Evander Schrijfcoaching

Winnen

De winnaar krijgt een jaar lang gratis manuscript-begeleiding ter waarde van 3.500 euro.
De genomineerden op de shortlist worden uitgenodigd voor een gratis workshop.