Oh, wat een (geweldig) jaar!

Voor de een was 2021 een prachtig jaar, voor de ander was het een jaar om heel erg snel te vergeten. We willen er in ieder geval uit gaan met een knaller en daarom zijn wij zijn op zoek naar jouw verhaal over 2021. Wat gaat jouw het meest bijblijven of wat wil je heel erg snel vergeten.

Thema: Bedenk een spannend, grappig of fantasievol verhaal over jouw meest bijzondere moment van 2021. Dit kan natuurlijk overal gebeurd zijn.

Misschien stond je in de teststraat en ging het stokje te diep je keel in? Of werd je dit jaar voor het eerst moeder? Was online shoppen toch niet helemaal jouw ding? Of kwam je erachter dat thuiswerken met kinderen zwaarder of relaxter is dan op kantoor? Het kan dus echt over alles gaan! Schrijf een origineel kort verhaal en vergeet niet het verhaal een eigen titel te geven. Het verhaal mag maximaal 1500 woorden bevatten.

Deadline

Wie

Joylen Creations

Winnen

De jury kiest de beste verhalen voor het boek. De beste twee schrijvers krijgen het boek gratis opgestuurd. De winnaar ontvangt bovendien een geldprijs ter waarde van € 100,-. De tweede winnaar ontvangt een geldprijs ter waarde van € 50,-. Alle andere deelnemende schrijvers kunnen het boek voor een gereduceerd tarief aanschaffen. We willen er uit met een knaller en daarom wordt de uitslag op vrijdag ochtend 31 december bekend gemaakt. Tevens is het boek dan ook te bestellen.