Nacht van de Literatuur organiseert schrijfwedstrijd: ‘Hoe ik heb overleefd dankzij de ‘Hoe overleef ik-boeken’

Doe mee aan de schrijfwedstrijd en ontmoet Francine Oomen!
De komst van Francine naar de Nacht van de Literatuur is een mooie gelegenheid om de invloed en betekenis van haar ‘Hoe overleef ik-boeken’ te onderzoeken. Daarom organiseren we een schrijfwedstrijd. Heb jij een persoonlijk verhaal te vertellen naar aanleiding van het lezen van haar boeken? Schrijf het op en stuur het in. De eerste 50 inzendingen mogen gratis naar Francine in de Aegtenkapel.

Regels in het kort
• Minimum leeftijd: 18 jaar
• Maximale toegestane lengte : 500 woorden.
• Inleveren uiterlijk 9 maart 2024 via e-mail: info@nachtvandeliteratuur.nl o.v.v schrijfwedstrijd 2024. Vermeld je naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer.

Volledige wedstrijdregels schrijfwedstrijd nacht van de literatuur 2024: https://www.nachtvandeliteratuur.nl/wp-content/uploads/2024/01/wedstrij…

ALGEMENE INFO EVENEMENT:
Evenement: Nacht van de Literatuur
Datum: Zaterdag 23 maart 2024
Locatie: De Bibliotheek Eemland en 7 andere locaties
Adres: Eemplein 71
Tijd: 19:30 - 23:15
Website: www.nachtvandeliteratuur.nl

Nacht van de Literatuur wordt georganiseerd door Stichting Nacht van de Literatuur in samenwerking met Bibliotheek Eemland.

Deadline

Wie

Nacht van de Literatuur

Winnen

De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Nacht van de Literatuur op 23 maart 2024 en ontvangt naast 100 euro prijzengeld een gesigneerd exemplaar van Francine Oomens nieuwste boek ‘Hoe overleef ik alles wat ik niemand vertel’. De tweede prijs is een bon naar keuze van 50 euro en een gesigneerd exemplaar. De derde prijs is een boekenpakket.