Moonreaders schrijfwedstrijd HEIMWEE

Heb je je stiekem altijd al eens willen wagen aan Erotische Fantasy met een vleugje (of een heleboel) thriller? Dan is nu je kans. Moonreaders is op zoek naar jouw verhaal.

Je hoeft het begin niet eens zelf te verzinnen, dat hebben wij al voor je gedaan. De titel van deze schrijfwedstrijd is HEIMWEE en het verhaal begint met Josh.
Josh zit in z'n fase in zijn leven dat hij alles ervaart als een sleur en niet goed weet wat hij doen moet. Maar het universum helpt hem een handje op weg en hij besluit naar huis te gaan. Maar dan? Wie of wat wacht er daar op hem? Wat gebeurt er vanaf dit punt? Geen idee, maar jij hebt daar misschien wel een idee over?

* Er zijn 50 plaatsen beschikbaar en deze wedstrijd loopt vanaf 1 november.
* De deadline voor het inleveren van jouw verhaal is 31 december.
* Deelname kost € 1,-
* Kijk voor de beginscène en alle informatie die je nodig hebt op de website.

Uitgeverij Moonreaders

Wij geven Nightfantasy uit: erotische fantasy met thrillerelementen en daarnaast boek- en fantasy gerelateerde artikelen zoals boekenleggerkaarten, kalenders en Schat! kerstkaarten.

Deadline

Wie

Uitgeverij Moonreaders

Winnen

Het verhaal van de winnaar wordt opgenomen in een verhalenbundel die uitkomt op 1 november 2023. De winnaar krijgt natuurlijk een exemplaar van dit boek en ontvangt € 25,-. De nummer twee en drie krijgen een e-boek van hun eigen verhaal en een cadeaubon van €10,- voor de Moonreaders webshop.
Aan deelname zijn kosten verbonden