Haiku Kukai Zomer 24 'Schaduw'

Een kukai is een haikuwedstrijd waarbij de deelnemers ook de jury zijn. Het thema van deze kukai is: ‘schaduw’. Strikte toepassing van klassieke haiku regels, zoals 5-7-5 lettergrepen en een seizoenwoord, is niet vereist.
Er is geen jury. De haiku’s worden beoordeeld door de inzenders zelf. Voor het inzenden en beoordelen van de haiku’s wordt gebruik gemaakt van www.PoetryKukai.com
De uitslag wordt openbaar gemaakt via www.PoetryKukai.com. Over de uitslag kan niet gecommuniceerd worden. Alle inzendingen komen overzichtelijk en anoniem op een webpagina te staan. Je mag stemmen op jouw favoriete drie haiku’s, maar je mag natuurlijk niet op je eigen haiku stemmen.

Je mag maximaal één Nederlandstalige haiku inzenden. Meedoen is gratis. Je donatie wordt op prijs gesteld. De haiku mag niet eerder in het openbaar domein gepubliceerd zijn. Het maximaal aantal inzendingen is 75.
Er is geen jury. De haiku’s worden beoordeeld door de inzenders zelf.
De wedstrijd is een initiatief van https://poetrykukai.com/nederlandstalige-kukai. Voor het inzenden en beoordelen van de haiku’s wordt gebruik gemaakt van www.PoetryKukai.com

Deadline

Wie

Poetry Kukai

Winnen

De winnende haiku wordt gepubliceerd in een nieuwsbericht op www.haiku.nl.
De winnaar ontvangt een haiku boekenpakket ter waarde van dertig euro. Meedoen is eenvoudig. Ga naar: https://poetrykukai.com/nederlandstalige-kukai. De uiterste inzenddatum is uiterlijk op 7 juli 2024. De uitslag wordt openbaar gemaakt via www.PoetryKukai.com. Over de uitslag kan niet gecommuniceerd worden.