Goeken Prijs voor spannende verhalen

De Goeken Prijs schrijfwedstrijd is open voor iedereen die een spannend kort verhaal wil schrijven. De beoordeling van de ingezonden verhalen gebeurt anoniem, de jury kan zich dus niet laten beïnvloeden door de naam van een bekende schrijver of die van een onbekende debutant. Daardoor heeft iedereen werkelijk een gelijke kans.

Alle soorten spannende verhalen zijn welkom. Een paar voorbeelden: thrillers (techno-, literaire, actie-, legal- etc.), spionageverhalen, detectives, misdaadverhalen, who- or whydunits, of nog een ander soort verhaal, als het maar spannend is.

De Goeken Prijs is een gejureerde schrijfwedstrijd met feedback voor alle deelnemers, een geldprijs (500 euro) en eeuwige roem voor de winnaar. Ook maakt de winnaar kans op een boekencontract bij uitgeverij A.W. Bruna. Als bonus worden de vijf beste verhalen in een Hebban ebook gepubliceerd en worden de winnende auteurs in een artikel gepromoot richting zo'n kwart miljoen Hebban-leden.

Inzenden kan vanaf 17 februari tot en met zondag 5 maart 2023. De uitreiking vindt plaats op donderdag 25 mei tijdens de Avond van het Spannende Boek in Bibliotheek Utrecht.

Deadline

Wie

Hebban.nl

Winnen

hoofdprijs: 500 euro, publicatie in Hebban ebook, kans op een boekencontract bij uitgeverij A.W. Bruna.
plaatsen 2 t/m 5: publicatie in Hebban ebook (50 euro publicatievergoeding)
Aan deelname zijn kosten verbonden