Gedichtenwedstrijd

Op 9 december 2021 bestaat het Ministerie van Liefde en Waardering 6 jaar! Een mijlpaal!! Om dit te vieren, wordt wederom de gedichtenwedstrijd georganiseerd. Het thema is liefde en waardering en het dient te passen op een A4 vel. Verder zijn er geen regels. Ook zijn er geen inschrijfkosten. De inzendtermijn is (uiterlijk) 10 februari 2021. Er kunnen maximaal drie gedichten per persoon ingestuurd worden. Je kunt je inzendingen sturen naar rickardesch@hotmail.com o.v.v. gedichtenwedstrijd 2021.

Deze wedstrijd zal ook op Schrijverspunt en Schrijven Online worden gepubliceerd.

Deadline: 10-02-2021

Wie: Ministerie van Liefde en Waardering

Winnen: De eerste prijs is een overnachting inclusief ontbijt bij het InterCity hotel Enschede en een leuk cadeau van Enschede Promotie. De tweede prijs is een overnachting inclusief ontbijt in het InterCity hotel Enschede. De derde prijs is een boekenbon van 50 euro van Boekhandel Broekhuis.

Deadline

Wie

Ministerie van Liefde en Waardering

Winnen

De eerste prijs is een overnachting inclusief ontbijt bij het InterCity hotel Enschede en een leuk cadeau van Enschede Promotie. De tweede prijs is een overnachting inclusief ontbijt in het InterCity hotel Enschede. De derde prijs is een boekenbon van 25 euro van Boekhandel Broekhuis.