De verdwenen bloemen

"De verdwenen bloemen" is een mysterie dat de stad al jarenlang teistert tijdens de lente. De lokale autoriteiten zijn wanhopig op zoek naar de dader en er is zelfs een beloning uitgeloofd voor degene die informatie kan verschaffen over de verdwijning van de bloemen.

Stap in de schoenen van Julia, de jonge detective die vastbesloten is om het mysterie van de verdwenen bloemen op te lossen. Ga op avontuur door de stad en ontdek wat er precies aan de hand is. Wie zit er achter deze mysterieuze verdwijningen en waarom?

Terwijl ze de stad doorzoekt, ontdekt ze dat er meer aan de hand is dan alleen maar een eenvoudige diefstal van bloemen.
Zal Julia in staat zijn om de waarheid te achterhalen en de dader te ontmaskeren?

Ben jij een meester in het bedenken van spannende mysteries? Schrijf dan een meeslepend fictieverhaal over het avontuur van detective Julia en het mysterie van de verdwenen bloemen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer een onvergetelijk misdaadverhaal dat de lezers op het puntje van hun stoel laat zitten.

Deadline

Wie

Uitgeverij Moonreaders

Winnen

Het beste verhaal van de schrijfwedstrijd, die van voldoende kwaliteit is voor publicatie, wordt opgenomen in een verhalenbundel die als e-boek en papieren boek uitkomt in november 2023.Deze winnaar ontvangt:

De verhalenbundel als e-boek;
Een e-boek versie van zijn eigen verhaal;
Een uitnodiging t.z.t. voor de online workshop 'Hoe schrijf ik een boek'.De nummer twee en drie ontvangen:

Een e-boek versie van hun eigen verhaal.
Een uitnodiging t.z.t. voor de online workshop 'Hoe schrijf ik een boek'.