Start » Schrijfwedstrijd » Dromen over je eigen roman

Dromen over je eigen roman

Wie: Evander Schrijfcoaching

Ruim een jaar geleden ontstond er een samenwerking tussen twee auteurs. Sol Bouzamour raakte in contact met Martyn van Beek, schrijver van het door Hanna Verboom ingesproken luisterboek Tweede Kans en winnaar van de Hebban Award voor Luisterboek van het jaar 2017. Het resultaat was de door Bouzamour geschreven en Van Beek geredigeerde succesvolle roman Narcissus, die sinds september 2018 in de boekwinkels ligt.
Beide auteurs hebben nu hun krachten gebundeld en gaan als Evander Schrijfcoaching (beginnende) auteurs helpen bij het schrijven van hun manuscript.

Om hun samenwerking te vieren willen ze een auteur de kans geven om zijn of haar droom waar te maken. Evander Schrijfcoaching organiseert een schrijfwedstrijd, waarvan de winnaar een jaar lang gratis begeleid wordt bij het schrijven van zijn of haar manuscript. Dat is nog niet alles, na voltooiing van de debuutroman zal deze worden aangeboden bij een literair agent. Van Beek: ‘Er is dus een goede kans dat de winnaar van deze wedstrijd straks zijn of haar eigen roman in de Nederlandse boekwinkels ziet liggen. De winnaar is de inzending waarvan wij denken dat deze de meeste kans maakt om uiteindelijk uitgegeven te worden. We kijken naar plot, karakters, schrijfstijl en originaliteit. Het genre is fictie. Dat mag een thriller zijn, jeugdroman, historische roman, etc. De exacte voorwaarden voor de wedstrijd zijn te vinden op de website van Evander Schrijfcoaching: www.evanderschrijfcoaching.nl.’

Deadline: 30 december 2018
Winnen: Een jaar gratis manuscriptbegeleiding t.w.v. 3000 euro.
Meer informatie: http://www.evanderschrijfcoaching.nl/Wedstrijd/

MIs het komende nummer van Schrijven Magazine niet!

THEMA: Schrijf die familieroman!

  • 9 tips om jouw familieverhaal tot een succes te maken
  • Researchen voor een familieverhaal, hoe doe je dat?
  • 'Het begint met pure fascinatie' - succesvolle non-fictie-schrijvers over hun werkwijze
  • Elke Geurts schreef een roman over haar scheiding
  • Hoe schep je sfeer in verhalen?
  • Schrijf jij de nieuwe Game of thrones?
  • Rosita Steenbeek: 'Tijdens het wandelen vallen dingen op hun plek'
  • Essentieel in het schrijfproces: keuzes maken 
  • Hoe schrijf je een scenario?

Dit nummer niet missen, maar nog geen abonnee? Neem vóór maandag 26 november 16:00 u. een abonnement, dan ontvang je dit nummer rond 7 december in je brievenbus!

WORD ABONNEE
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!