Start » Schrijfgids » Marelle Boersma

Marelle Boersma

Marelle Boersma verzorgt ook een schrijfvakantie op haar paradijselijke plekje in Zuid-Portugal, wat een fantastische manier is om verder te komen met jouw boek. Tijdens de schrijfworkshops krijg je meer zicht op de schrijftechniek en je krijgt oefeningen die je direct op jouw verhaal kunt toepassen. Dát brengt je verder. Bovendien krijg je zoveel coaching als je wilt. Met mijn vele jaren onderwijservaring weet ik hoe ik het beste uit je naar boven kan halen. Mijn schrijfonderwijs is officieel gecertificeerd.

Je kunt schrijven op een van de schrijfplekjes: onder de mispelboom, in het prieeltje, tussen de sinaasappels, of in een van de schrijfhuisjes. Rust, ruimte en jouw boek, meer is er niet. De rest verzorgen wij, ook transfer, overnachtingen en alle maaltijden met groenten en fruit zo van het land.

Dit is een onderdeel van het Schrijfvakantie-katern uit Schrijven Magazine nummer 1 van 2017. Wil je op de hoogte worden gehouden van de mogelijkheden voor dit katern in 2018? Klik dan hier.

Geplaatst in rubriek(en):

  • Schrijfcoaches en/of manuscriptbegeleiding
  • Schrijfvakanties
Schrijven Magazine

Heel veel schrijftips natuurlijk! Maar wat nog meer?

Lees het hier!

Profiteer van heel veel extra's!

Vanaf € 12,50 per jaar
A A N B I E D I N G Schrijven Magazine

1 jaar voor slechts € 26,50 én 3 cadeaus!

Profiteer nu!

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!