Start » Schrijfgids » Marelle Boersma

Marelle Boersma

Marelle Boersma verzorgt ook een schrijfvakantie op haar paradijselijke plekje in Zuid-Portugal, wat een fantastische manier is om verder te komen met jouw boek. Tijdens de schrijfworkshops krijg je meer zicht op de schrijftechniek en je krijgt oefeningen die je direct op jouw verhaal kunt toepassen. Dát brengt je verder. Bovendien krijg je zoveel coaching als je wilt. Met mijn vele jaren onderwijservaring weet ik hoe ik het beste uit je naar boven kan halen. Mijn schrijfonderwijs is officieel gecertificeerd.

Je kunt schrijven op een van de schrijfplekjes: onder de mispelboom, in het prieeltje, tussen de sinaasappels, of in een van de schrijfhuisjes. Rust, ruimte en jouw boek, meer is er niet. De rest verzorgen wij, ook transfer, overnachtingen en alle maaltijden met groenten en fruit zo van het land.

Dit is een onderdeel van het Schrijfvakantie-katern uit Schrijven Magazine nummer 1 van 2017. Wil je op de hoogte worden gehouden van de mogelijkheden voor dit katern in 2018? Klik dan hier.

Geplaatst in rubriek(en):

  • Schrijfcoaches en/of manuscriptbegeleiding
  • Schrijfvakanties
Like Schrijven Online op Facebook!

Like Schrijven Online op Facebook!

Vind ik leuk!
Verkoopt jouw boekhandel Schrijven Magazine?

Benieuwd of jouw boekhandel of kiosk Schrijven Magazine verkoopt? Zoek het op in de storelocator...

Zoek een verkooppunt

Meld je aan voor de Schrijven Nieuwsbrief.

Het is gratis!
Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!