Start » Proeflezen » [Verhaal, Raptekst, Gedicht] '' Sorry Pa''

[Verhaal, Raptekst, Gedicht] '' Sorry Pa''

Door: Brandon0516
Op: 16 mei 2014

Ik heb een korte tekst geschreven en ik wil graag weten wat u er van vind..

Kunt u het verhaal voor u zien en het voelen?

Fragment: 

**Sorry “Papa”, voor de problemen die ons in verschillende discussies brachten, maar alsnog denk ik aan de dagen dat we samen lachten, maar ik kan niet blijven wachten, want ik heb ook mijn eigen gedachten, dat ik zit te wachten, en me af vraag wat er zal gebeuren met mijn toekomst, je zei dat ik naar geld zat te smachten, terwijl ik gelukkig was, en genoeg liefde aan een ander gaf, ik weet dat ik genoeg gekregen had, maar de reden nog niet snap dat je nu niet meer de vader van vroeger was, de ruzie gaf me de das, en het gevoel gekregen dat je niks meer voor me over had, en misschien is het ook niet zo, maar alsjeblieft luister nou eens naar je eigen zoon..

"Papa" wat als ik jou nou niet meer zie, dat je straks nog verder van me af woont, is mijn verdriet datgene wat je had gehoopt? , in tegenstelling is mijn hoop sinds kort gedood, een zware last net als lood, dat ik mezelf nu van je af stoot, maar ik nog steeds geloof, dat het tussen jou en mij wel weer beter zal gaan, laat staan dat we elkaar weer tegenkomen, en beiden zullen vragen hoe het is gelopen met het volgen van onze eigen dromen, "Papa" zal je mij ooit nog eens geloven?, of denk je alweer dat ik jou had voorgelogen?, in je ogen leek het alsof ik je had bedrogen, maar jezelf niet had overwogen, de moeite te doen om je eigen bloed te geloven, en dat je vertrouwen was gevlogen?, sorry het was niet eens mijn bedoeling dat het zo zou lopen, maar toch blijf ik hopen, dat de tranen op onze wangen kunnen drogen..

"Papa" ik keek elke dag tegen je op, je was mijn trots, en ik herinner me nog dat je altijd tegen me zei; hou die rust in je kop, kijk "Pa" je bent echt top, ik hou van jou, alleen ik wil zo graag dat het stopt, en mijn energie raakt steeds sneller op, omdat ik mijn gevoelens altijd in mezelf opkrop, de woorden op papier had geschreven in elkaar prop, door te veel bladzijdes niet meer verder kon, want de inkt van mijn pen was op, en er niet bij stil had gestaan om een klok te kopen, het verleden is afgelopen, nu we allebei kunnen kijken naar het heden met onze ogen, je bent altijd welkom, de deur staat nog steeds open en ook al hebben we niet meer met elkaar gesproken, onze band is sterk want hij is nog steeds niet gebroken, en ook al is onze contact afgebroken, ik zal de wereld aflopen, zodat ik je weer tegemoet zal komen.**

  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!