Start » Proeflezen » [kort verhaal] Mijn Droom, Mijn Wens

[kort verhaal] Mijn Droom, Mijn Wens

Door: Martijn1985
Op: 10 februari 2017

Dit verhaal gaat over, mijn droom, mijn wens naar Amerika om geld in te zamelen voor de extra kosten omdat ik geen contract werk heb en een uitkering. De begeleidingskosten wil ik graag door middel van actie of ect bij elkaar krijgen. Door middel van deze brief wil ik dat laten weten WAAROM ik er naar toe wil naar Amerika.
Wat vinden jullie ervan, komt het goed over

Fragment: 

Mijn Droom, Mijn Wens !
Ik ben een jonge man van nu 31, bijna 32 en ik heb een rugzakje een rugzakje gevuld met autisme, adhd en lichte verstandelijke beperking. Zoals ieder mens heb ook ik een droom /wens die wens heb ik al 10 jaar. Alleen die wens kan ik helaas door mijn beperkingen niet zelfstandig uitvoeren, daar heb ik hulp bij nodig, en die hulp kost geld. Mijn droom, mijn wens is een reis naar USA/ Amerika, die wens is ontstaan uit mijn fascinatie voor films/ series, heb dan zelf ook een aardige collectie en flink wat titels gezien, door de vele films die gemaakt worden in Amerika, Hollywood heb ik een flinke aantrekkingskracht overgehouden aan dat land. Kan bijna niet uitleggen welke gevoelens ik heb bij het land waar ik nog nooit ben geweest. Ben vaak zat op vakantie geweest vroeger en nu nog ging/ga ik altijd met mijn ouders op vakantie, in principe is dat ook soort begeleiden vakantie, buiten dat is het altijd gezellig, alleen lukte het mij niet om zelfstandig op vakantie te gaan, was er gewoon niet klaar voor. De afgelopen jaren is er in mijn leven veel veranderd, na het alleen wonen (wat niet ging) woon ik nu 24u begeleid in een woongroep, mijn contract werk (verschillende banen) faalde, nu heb ik dagbesteding zonder contract en dat gaat super, dus die 2 stressfactoren zijn opgelost. Ook heb ik 2 jaar lang een cursus/training gevolgd om, om te gaan met mijn agressie en emotie, door dat te volgen ben ik enorm veranderd en gegroeid, mijn vader zegt zelfs de echte Martijn is nu naar voren gekomen, doelend op het feit dat ik echt soms 2 personen was. Nu dat alles zo veranderd is, ik dus zo ontzettend hard aan mezelf heb gewerkt om te zijn waar ik nu ben, vond ik dat ik er aan toe was om mijn droom, mijn wens waar te gaan maken. Het voelt ook als “ik heb het verdiend” dit is mijn cadeau aan mezelf. Want ook dit is/moet mogelijk zijn!
Alleen, het probleem waar ik mee zit is dat er begeleiding mee moet om ons te ondersteunen, alleen die kosten moeten wij dragen. En aangezien de reis op zich al best wat kost, worden de kosten best hoog. En dat is zonder salaris best lastig te bekostigen.
Hoop dat ik zo voldoende heb verteld en dat mijn droom, mijn wens goed overkomt.
Met vriendelijke groet,
Martijn Hessels

Reacties

Yrret
Laatst aanwezig: 3 uren 41 min geleden
Sinds: 16 Jul 2012
Berichten: 5108
Martijn1985 schreef:

Door middel van deze brief wil ik dat laten weten WAAROM ik er naar toe wil naar Amerika.

Het "waarom" moet dan duidelijk naar voren komen.

Martijn1985 schreef:

Wat vinden jullie ervan, komt het goed over

De wens is mij duidelijk, maar het geheel komt [nog] niet goed over.

Waarom wil je dit?

Martijn1985 schreef:

Mijn droom, mijn wens is een reis naar USA/ Amerika, die wens is ontstaan uit mijn fascinatie voor films/ series, heb dan zelf ook een aardige collectie en flink wat titels gezien, door de vele films die gemaakt worden in Amerika, Hollywood heb ik een flinke aantrekkingskracht overgehouden aan dat land. Kan bijna niet uitleggen welke gevoelens ik heb bij het land waar ik nog nooit ben geweest.

Ik begrijp jouw droom wel. Ik heb die zelf ook, maar in dit fragment zie ik daar niet echt veel van terug. Bovendien schrijf je ook nog eens dat je bijna niet kan uitleggen welke gevoelens je hebt bij The USA.

Martijn1985 schreef:

Mijn droom, mijn wens is een reis naar USA/ Amerika, die wens is ontstaan uit mijn fascinatie voor films/ series, heb dan zelf ook een aardige collectie en flink wat titels gezien, door de vele films die gemaakt worden in Amerika, Hollywood heb ik een flinke aantrekkingskracht overgehouden aan dat land.

Dit is niet zo`n fraaie zin.

Mijn droom, mijn wens is een reis naar USA/ Amerika.
Die wens is ontstaan uit mijn fascinatie voor films/ series.
Heb dan zelf ook een aardige collectie.
En flink wat titels gezien.
Door de vele films die gemaakt worden in Amerika, Hollywood heb ik een flinke aantrekkingskracht overgehouden aan dat land.

In één zin vertel je heel veel. Kunnen dat meerdere zinnen worden?

Kies eerst of je het een droom - of - een wens gaat noemen.
De film komt uit Hollywood - en dat ligt in Californië - en dat ligt in de USA.
Maak een keuze - VS - of - USA - maar niet Amerika, want dat is een continent. Ruwweg van Noord-Canada tot zuid-Chili.
Er zullen vele duizenden films en series zijn. Dus welke fascineren je het meest?
Wat is een aardige collectie? 100 of 1.000?
Flink wat titels gezien? 1.000 of 10.000?
Bij welke film ging je wens/droom je leven beheersen?

Je fascinatie voor films, gemaakt in de USA mag je meer omschrijven. Wat trekt je zo aan? Is het de Westkust van de USA? Midden-America? De grote steden? De Native Americans? De natuur? Is het Frank Lloyd Wright? Route 66? Wil je de Appalachian National Scenic Trail wandelen? Alle Nationale Parken van de USA bezoeken, want dan wil ik graag met je mee.

Waarom je dus [precies] naar de USA wil is mij nog niet duidelijk.

Martijn1985 schreef:

Het voelt ook als “ik heb het verdiend” dit is mijn cadeau aan mezelf.

Zo te lezen klopt dat.

Martijn1985 schreef:

Ik ben een jonge man van nu 31, bijna 32 en ik heb een rugzakje een rugzakje gevuld met autisme, adhd en lichte verstandelijke beperking. Alleen die wens kan ik helaas door mijn beperkingen niet zelfstandig uitvoeren, daar heb ik hulp bij nodig, en die hulp kost geld. De afgelopen jaren is er in mijn leven veel veranderd, na het alleen wonen (wat niet ging) woon ik nu 24u begeleid in een woongroep, mijn contract werk (verschillende banen) faalde, nu heb ik dagbesteding zonder contract en dat gaat super, dus die 2 stressfactoren zijn opgelost. Ook heb ik 2 jaar lang een cursus/training gevolgd om, om te gaan met mijn agressie en emotie, door dat te volgen ben ik enorm veranderd en gegroeid, mijn vader zegt zelfs de echte Martijn is nu naar voren gekomen, doelend op het feit dat ik echt soms 2 personen was. Nu dat alles zo veranderd is, ik dus zo ontzettend hard aan mezelf heb gewerkt om te zijn waar ik nu ben, vond ik dat ik er aan toe was om mijn droom, mijn wens waar te gaan maken.

Ik mis hierin wat je zelf wil/kan doen als dank voor financiële hulp.

Denk bijvoorbeeld aan een reisverslag in woord en beeld voor de doelgroep. De doelgroep is dan de groep mensen die in vergelijkbare omstandigheden leven als jij.

Veel succes.

Ooit protesteerde ik tegen het 'monopolie der oude heren'. Nu ben ik er zelf één.

Martijn1985
Laatst aanwezig: 15 weken 6 dagen geleden
Sinds: 5 Dec 2016
Berichten: 40

Het is wel vooral bedoeld om geen veel te lang verhaal ervan te maken zodat de aandacht weg valt, dus vandaar zo kort mogelijk.

Met de zin, kan bijna niet uitleggen wel gevoel ik heb bij Amerika is juist positief bedoeld, zoals het is bijna niet te beschrijven.

alvast bedankt voor het lezen
Steun me ook hier, martijn-naar-de-usa.webnode.nl

froukje
Laatst aanwezig: 13 weken 2 uren geleden
Sinds: 4 Feb 2013
Berichten: 254

Hallo Martijn,

Een mooie droom!

Ik denk dat je al een goed eind op weg bent met je motivatiebrief. Het beschrijven van de weg die je al hebt afgelegd maakt dat ik ook het gevoel krijg dat je het verdient. Dit zou ik alleen niet letterlijk zeggen in je brief. Daarmee doe je eigenlijk dat gevoel weer teniet. De lezer vindt inmiddels zelf ook al dat je het verdient. Als je het dan zelf gaat zeggen, wordt dat gevoel juist weer wat minder. Zo zitten de meeste mensen toch een beetje in elkaar. Hoewel dat in Amerika vermoedelijk anders is ...

Daarnaast sluit ik me aan bij Yrret dat het goed zou zijn om toch meer te vertellen over wat het is dat je zo aantrekt in het land. Misschien helpt het om je in te beelden dat je iemand anders probeert te overtuigen om ook te gaan. Amerika trekt mij bijvoorbeeld niet perse. Kun je het voor mij zo aantrekkelijk maken dat het ook mijn droom wordt?

Veel succes, ik hoop dat je je doel bereikt.

Martijn1985
Laatst aanwezig: 15 weken 6 dagen geleden
Sinds: 5 Dec 2016
Berichten: 40

Bedankt, ga eens aan de slag

alvast bedankt voor het lezen
Steun me ook hier, martijn-naar-de-usa.webnode.nl

Martijn1985
Laatst aanwezig: 15 weken 6 dagen geleden
Sinds: 5 Dec 2016
Berichten: 40

Zal eens mijn best gaan doen

alvast bedankt voor het lezen
Steun me ook hier, martijn-naar-de-usa.webnode.nl

Dave89
Laatst aanwezig: 3 weken 4 dagen geleden
Sinds: 14 Jan 2016
Berichten: 362

Hoi Martijn,

Je droom is duidelijk en komt in je tekst naar voren hoor. Ik ben inderdaad ook wel benieuwd naar wanneer je voor het eerst je droom had. Welke film, welk gevoel was dat? Verder ben ik erg benieuwd wat je denkt te vinden in de VS? Ik had namelijk een hoop verwachtingen van de VS en toen ik er was werd ongeveer de helft van mijn verwachtingen waargemaakt. De andere helft... tja, dat was een verrassing. Het was anders dan ik had gedacht. (En dat is niet negatief hoor, het tegenovergestelde juist. Het was een geweldige reis.)

Succes met je droom.

Martijn1985
Laatst aanwezig: 15 weken 6 dagen geleden
Sinds: 5 Dec 2016
Berichten: 40

Bedankt, bedankt

Ik ga zo met mijn vader samen er naar kijken, dit is net even wat te moeilijk voor mij.

alvast bedankt voor het lezen
Steun me ook hier, martijn-naar-de-usa.webnode.nl

Martijn1985
Laatst aanwezig: 15 weken 6 dagen geleden
Sinds: 5 Dec 2016
Berichten: 40
Yrret schreef:

Wat trekt je zo aan? Is het de Westkust van de USA? Midden-America? De grote steden? De Native Americans? De natuur? Is het Frank Lloyd Wright? Route 66? Wil je de Appalachian National Scenic Trail wandelen? Alle Nationale Parken van de USA bezoeken, want dan wil ik graag met je mee..

Hoe bedoel je ? serieus of

alvast bedankt voor het lezen
Steun me ook hier, martijn-naar-de-usa.webnode.nl

Martijn1985
Laatst aanwezig: 15 weken 6 dagen geleden
Sinds: 5 Dec 2016
Berichten: 40

Na dat ik positieve kritiek kreeg over mijn verhaal, samen met mijn vader gaan zitten en hebben we de brief aangepast, graag hoor ik of deze zo goed gelukt is.

Mijn Droom, Mijn Wens !

Ik ben een jonge man van nu 31, bijna 32 en ik heb een rugzakje een rugzakje gevuld met autisme, adhd en lichte verstandelijke beperking. Zoals ieder mens heb ook ik een droom /wens die wens heb ik al 10 jaar. Alleen die wens kan ik helaas door mijn beperkingen niet zelfstandig uitvoeren, daar heb ik hulp bij nodig, en die hulp kost geld. Mijn droom, mijn wens is een reis naar USA/ (Amerika), die wens is ontstaan uit mijn fascinatie voor films/ series, heb dan zelf ook een aardige collectie van ruim 1000 films en series en flink wat titels gezien zo ongeveer 7800 stuks, zoals de film Dances with wolves, The Revenant door die en vele andere films die gemaakt worden in de USA (Amerika), Hollywood heb ik een flinke aantrekkingskracht overgehouden aan dat land, zoals de eindeloze landschappen en natuur zoals, Los Angelas de enorme gebouwen, oa New York en Las Vegas met zijn hele vele lichtjes, waar ook vele films opgenomen worden, en de cultuur en de diversiteit van het land zoals de verschillen met het klimaat (Waar ik ook zeer in geïnteresseerd ben), buiten dat leent dit zich alles prima om mijn hobby fotografie er op uit te oefenen.

Ben vaak zat op vakantie geweest vroeger en nu nog ging/ga ik altijd met mijn ouders op vakantie, in principe is dat ook soort begeleide vakantie, buiten dat is het altijd gezellig. Alleen vanwege de gezondheid problemen van mijn moeder is het onmogelijk voor mijn moeder om langer dan 3 uur te vliegen, en het wordt zelfs onmogelijk om nog te vliegen in de toekomst. Het lukt mij niet om zelfstandig op vakantie te gaan, ben er gewoon niet klaar voor en in de toekomst zal dat ook niet gaan veranderen.
De afgelopen jaren is er in mijn leven veel veranderd, na het alleen wonen (wat niet ging) woon ik nu 24u begeleid in een woongroep.

Mijn verschillende werkgevers met vaste contracten faalde, nu sinds 2015 heb ik dagbesteding werk dus zonder een contract en dat gaat super, dus die 2 stressfactoren zijn opgelost.
Ook heb ik 2 jaar lang een cursus/training gevolgd om, om te gaan met mijn agressie en emotie in verband met mijn autisme, door die cursus te volgen ben ik enorm veranderd en gegroeid, mijn ouders zeggen zelfs dat de echte Martijn is nu naar voren gekomen, doelend op het feit dat ik echt soms 2 personen was. Nu dat alles zo veranderd is, ik dus zo ontzettend hard aan mezelf heb gewerkt om te zijn waar ik nu ben, vond ik dat ik er aan toe was om mijn droomreis, mijn grootste wens waar te gaan maken. Het voelt ook aan als ,dit is mijn cadeau aan mezelf.

Want de vele dingen waar ik aan gewerkt heb zijn gelukt, dus nu alleen deze droom nog, waar ik dus al zo lang naar uitkijk.

Alleen het enige waar ik nog mee rond loop is dat er begeleiding mee moet om ons te ondersteunen, want zonder professionele begeleiding kunnen wij niet gaan, alleen al deze kosten,zoals de vliegreis, het hotel en alle bijkomende kosten ect, ect moeten wij dragen. En aangezien de reis op zich al best wat kost, worden die kosten best hoog. En dat is met alleen maar een wajong uitkering best lastig te bekostigen.

Met dit alles te hebben gezegd, zoek ik eigenlijk bedrijven, particulieren of organisaties die mij een financiële ondersteuning willen geven zodat ik mijn droom werkelijkheid kan maken !

P.s. Deze brief is mede tot stand gekomen door derde.

Hoop dat ik zo voldoende heb verteld en dat mijn droom, goed overkomt.

Met vriendelijke groet,
Martijn Hessels

alvast bedankt voor het lezen
Steun me ook hier, martijn-naar-de-usa.webnode.nl

Yrret
Laatst aanwezig: 3 uren 41 min geleden
Sinds: 16 Jul 2012
Berichten: 5108

https://flowreizen.nl/Zomerreizen/14-daagse-onverg...

Ben je al bekend met deze site?

Ikzelf had een maand ingeschat op 5000 Euro pp. Dan heb je 4 personen nodig. Een camper - en een reeds perfecte vriendschap tussen die 4 personen.

Martijn1985 schreef:
Yrret schreef:

Wat trekt je zo aan? Is het de Westkust van de USA? Midden-America? De grote steden? De Native Americans? De natuur? Is het Frank Lloyd Wright? Route 66? Wil je de Appalachian National Scenic Trail wandelen? Alle Nationale Parken van de USA bezoeken, want dan wil ik graag met je mee..

Hoe bedoel je ? serieus of

Ik bedoel dat ik nog lang niet alle Nationale Parken heb bezocht, en ze graag allemaal een keer wil zien en beleven. Dat betekent dat ik nog erg veel kilometers zou willen maken in de USA. Dat ik graag met je mee wil betekent dat ik jouw wens en droom deel. Dat is een continu-gevoel. Nu je ook nog eens laat weten dat je graag fotografeert maakt dat het plaatje compleet. Echter, ik ben niet de juiste persoon om mee te reizen. Mijn beste vrienden zijn na één dag al moe van mij. Niemand kan mij een maand verdragen.

Je herschreven brief. Ik ga toch ietwat sleutelen in je brief. Ik besef dat het voor jouw belangrijk is dat het toch jouw brief is. Kijk kritisch naar mijn veranderingen en neem mee wat je kan/wil gebruiken.

Bedenk ook goed naar wie deze brief gaat.

Martijn1985 schreef:

Mijn Droom, Mijn Wens !

Ik ben een jonge man van nu 31, bijna 32 en ik heb een rugzakje een rugzakje gevuld met autisme, adhd en lichte verstandelijke beperking. Zoals ieder mens heb ook ik een droom /wens die wens heb ik al 10 jaar. Alleen die wens kan ik helaas door mijn beperkingen niet zelfstandig uitvoeren, daar heb ik hulp bij nodig, en die hulp kost geld. Mijn droom, mijn wens is een reis naar USA/ (Amerika), die wens is ontstaan uit mijn fascinatie voor films/ series, heb dan zelf ook een aardige collectie van ruim 1000 films en series en flink wat titels gezien zo ongeveer 7800 stuks, zoals de film Dances with wolves, The Revenant door die en vele andere films die gemaakt worden in de USA (Amerika), Hollywood heb ik een flinke aantrekkingskracht overgehouden aan dat land, zoals de eindeloze landschappen en natuur zoals, Los Angelas de enorme gebouwen, oa New York en Las Vegas met zijn hele vele lichtjes, waar ook vele films opgenomen worden, en de cultuur en de diversiteit van het land zoals de verschillen met het klimaat (Waar ik ook zeer in geïnteresseerd ben), buiten dat leent dit zich alles prima om mijn hobby fotografie er op uit te oefenen.

Ik ben een jonge man van 31 jaar met autisme, adhd en een lichte verstandelijke beperking. Zoals ieder mens heb ook ik een droom. Mijn droom, mijn wens, is een reis naar de USA. Ik heb die wens al meer dan10 jaar. Alleen die wens kan ik helaas door mijn beperkingen niet zelfstandig uitvoeren, daar heb ik hulp bij nodig, en die hulp kost geld. Die wens is ontstaan uit mijn fascinatie voor Amerikaanse films en series. Ik heb een aardige collectie van ruim 1000 films en series en ik heb flink wat titels - bijna 8000 - gezien. Vooral de film Dances with Wolves en The Revenant hebben veel indruk op mij gemaakt. Ik zou het fantastisch vinden die eindeloze landschappen eens in het echt te zien. Steden als New York, Las Vegas, Los Angeles en natuurlijk Hollywood hebben een enorme aantrekkingskracht op mij. De cultuur en de diversiteit van het land zoals de verschillen met het klimaat, waar ik ook zeer in geïnteresseerd ben, dat alles leent zich prima om mijn hobby fotografie op uit te oefenen.

Martijn1985 schreef:

Ben vaak zat op vakantie geweest vroeger en nu nog ging/ga ik altijd met mijn ouders op vakantie, in principe is dat ook soort begeleide vakantie, buiten dat is het altijd gezellig. Alleen vanwege de gezondheid problemen van mijn moeder is het onmogelijk voor mijn moeder om langer dan 3 uur te vliegen, en het wordt zelfs onmogelijk om nog te vliegen in de toekomst. Het lukt mij niet om zelfstandig op vakantie te gaan, ben er gewoon niet klaar voor en in de toekomst zal dat ook niet gaan veranderen.
De afgelopen jaren is er in mijn leven veel veranderd, na het alleen wonen (wat niet ging) woon ik nu 24u begeleid in een woongroep.

Ik ging vroeger en ook nu nog op vakantie met mijn ouders, in principe is dat ook een vorm van begeleide vakantie en buiten dat, het is altijd gezellig. Alleen vanwege gezondheidsproblemen van mijn moeder is het onmogelijk voor mijn moeder om langer dan 3 uur te vliegen, en het wordt zelfs onmogelijk om nog te vliegen in de toekomst. Het lukt mij niet om zelfstandig op vakantie te gaan, ben er gewoon niet klaar voor en in de toekomst zal dat ook niet gaan veranderen. De afgelopen jaren is er in mijn leven veel veranderd. Na een periode alleen wonen - wat helaas niet ging - woon ik nu in een woongroep met begeleiding.

Martijn1985 schreef:

Mijn verschillende werkgevers met vaste contracten faalde, nu sinds 2015 heb ik dagbesteding werk dus zonder een contract en dat gaat super, dus die 2 stressfactoren zijn opgelost.
Ook heb ik 2 jaar lang een cursus/training gevolgd om, om te gaan met mijn agressie en emotie in verband met mijn autisme, door die cursus te volgen ben ik enorm veranderd en gegroeid, mijn ouders zeggen zelfs dat de echte Martijn is nu naar voren gekomen, doelend op het feit dat ik echt soms 2 personen was. Nu dat alles zo veranderd is, ik dus zo ontzettend hard aan mezelf heb gewerkt om te zijn waar ik nu ben, vond ik dat ik er aan toe was om mijn droomreis, mijn grootste wens waar te gaan maken. Het voelt ook aan als ,dit is mijn cadeau aan mezelf.

Bij verschillende werkgevers heb ik gewerkt met een vast contract, maar dat kon ik niet volhouden. Sinds 2015 heb ik dagbesteding werk, dus zonder een contract en dat gaat super. Ook heb ik 2 jaar lang een cursus en training gevolgd waar ze mij leerden om te gaan met mijn emoties. Ik ben door die cursus enorm veranderd en gegroeid. Mijn ouders zeggen zelfs dat de echte Martijn is nu naar voren gekomen, doelend op het feit dat ik echt soms 2 personen was. Nu dat alles zo veranderd is en ik dus zo ontzettend hard aan mezelf heb gewerkt om te zijn waar ik nu ben, vond ik dat ik er aan toe was om mijn droomreis, mijn grootste wens waar te gaan maken. Het voelt aan alsof dit een cadeau is aan mezelf.

Want de vele dingen waar ik aan gewerkt heb zijn gelukt. Nu alleen deze droom nog, waar ik al zo lang naar uitkijk.

Alleen het enige waar ik nog mee rond loop is dat er begeleiding mee moet om ons te ondersteunen, want zonder professionele begeleiding kunnen wij niet gaan, alleen al deze kosten, zoals de vliegreis, het hotel en alle bijkomende kosten moeten wij dragen. En aangezien de reis op zich al best wat kost, worden die kosten best hoog. En dat is met alleen maar een Wajong uitkering best lastig te bekostigen

Met dit alles te hebben gezegd, zoek ik eigenlijk bedrijven, particulieren of organisaties die mij een financiële ondersteuning willen geven zodat ik mijn droom werkelijkheid kan maken!

P.s. Deze brief is mede tot stand gekomen met hulp van mijn vader.

Hoop dat ik zo voldoende heb verteld en dat mijn droom goed overkomt.

Met vriendelijke groet,
Martijn Hessels

Kijk er even rustig naar en gebruik wat je past. Ik denk dat je bij of in zo`n brief ook een kostenplaatje moet maken. Of je laat dat open en vermeld alleen het totaal streefbedrag. Een duidelijk gespecificeerde berekening kan ook een goede indruk maken.

Is dit iets voor je?

http://www.crowdfunding.nl/

Ooit protesteerde ik tegen het 'monopolie der oude heren'. Nu ben ik er zelf één.

Martijn1985
Laatst aanwezig: 15 weken 6 dagen geleden
Sinds: 5 Dec 2016
Berichten: 40

Zal de site eens bekijken, maar neem aan dat de brief al veel beter is dan eerst ?

alvast bedankt voor het lezen
Steun me ook hier, martijn-naar-de-usa.webnode.nl

Yrret
Laatst aanwezig: 3 uren 41 min geleden
Sinds: 16 Jul 2012
Berichten: 5108
Martijn1985 schreef:

[...] maar neem aan dat de brief al veel beter is dan eerst ?

Inderdaad, veel beter.

Ooit protesteerde ik tegen het 'monopolie der oude heren'. Nu ben ik er zelf één.

Martijn1985
Laatst aanwezig: 15 weken 6 dagen geleden
Sinds: 5 Dec 2016
Berichten: 40
Yrret schreef:
Martijn1985 schreef:

[...] maar neem aan dat de brief al veel beter is dan eerst ?

Inderdaad, veel beter.

Gelukkig bedankt, heb het paar mensen van de leiding laten lezen en die zeggen dat dit precies omschrijft wie ik ben. Dus fijn al die complimenten.

P.s. ben je echt zo erg hahaha dat mensen jou geen maand kunnen verdragen ?

alvast bedankt voor het lezen
Steun me ook hier, martijn-naar-de-usa.webnode.nl

froukje
Laatst aanwezig: 13 weken 2 uren geleden
Sinds: 4 Feb 2013
Berichten: 254

Hallo Martijn,

Je hebt de brief in korte tijd heel mooi verbeterd. Niet alleen begrijp ik nu beter waarom je graag naar Amerika wilt, maar doordat je de aantrekkingskracht meer hebt omschreven, heb ik ook het gevoel dat ik jou beter leer kennen. Goed gedaan!

Ik denk dat je brief nu goed is en dat verdere aanpassingen afdoen aan het feit dat je het nu heel mooi persoonlijk in je eigen bewoordingen hebt verteld.

Veel succes!
Laat je het weten als je in Amerika bent?

Martijn1985
Laatst aanwezig: 15 weken 6 dagen geleden
Sinds: 5 Dec 2016
Berichten: 40
froukje schreef:

Hallo Martijn,

Je hebt de brief in korte tijd heel mooi verbeterd. Niet alleen begrijp ik nu beter waarom je graag naar Amerika wilt, maar doordat je de aantrekkingskracht meer hebt omschreven, heb ik ook het gevoel dat ik jou beter leer kennen. Goed gedaan!

Ik denk dat je brief nu goed is en dat verdere aanpassingen afdoen aan het feit dat je het nu heel mooi persoonlijk in je eigen bewoordingen hebt verteld.

Veel succes!
Laat je het weten als je in Amerika bent?

Hartstikke bedankt, ik laat het zeker weten.
Heb nu ook een website gemaakt om meer bekendheid te krijgen omwille van mijn droom
weet niet of ik die mag plaatsen maar anders stuur ik je een berichtje, kan het gedeeld worden

alvast bedankt voor het lezen
Steun me ook hier, martijn-naar-de-usa.webnode.nl

Yrret
Laatst aanwezig: 3 uren 41 min geleden
Sinds: 16 Jul 2012
Berichten: 5108
Martijn1985 schreef:

Heb nu ook een website gemaakt om meer bekendheid te krijgen omwille van mijn droom
weet niet of ik die mag plaatsen maar anders stuur ik je een berichtje, kan het gedeeld worden

Die mag je in je onderschrift plaatsen of in je Bio.

Ooit protesteerde ik tegen het 'monopolie der oude heren'. Nu ben ik er zelf één.

Martijn1985
Laatst aanwezig: 15 weken 6 dagen geleden
Sinds: 5 Dec 2016
Berichten: 40
Yrret schreef:
Martijn1985 schreef:

Heb nu ook een website gemaakt om meer bekendheid te krijgen omwille van mijn droom
weet niet of ik die mag plaatsen maar anders stuur ik je een berichtje, kan het gedeeld worden

Die mag je in je onderschrift plaatsen of in je Bio.

Heb ik gedaan, bedankt

alvast bedankt voor het lezen
Steun me ook hier, martijn-naar-de-usa.webnode.nl

Yrret
Laatst aanwezig: 3 uren 41 min geleden
Sinds: 16 Jul 2012
Berichten: 5108
Martijn1985 schreef:
Yrret schreef:
Martijn1985 schreef:

Heb nu ook een website gemaakt om meer bekendheid te krijgen omwille van mijn droom
weet niet of ik die mag plaatsen maar anders stuur ik je een berichtje, kan het gedeeld worden

Die mag je in je onderschrift plaatsen of in je Bio.

Heb ik gedaan, bedankt

Jouw website ziet er goed uit. Misschien een stomme vraag, maar heb jij ook een rijbewijs?

Ooit protesteerde ik tegen het 'monopolie der oude heren'. Nu ben ik er zelf één.

Martijn1985
Laatst aanwezig: 15 weken 6 dagen geleden
Sinds: 5 Dec 2016
Berichten: 40
Yrret schreef:

Jouw website ziet er goed uit. Misschien een stomme vraag, maar heb jij ook een rijbewijs?

Stomme vragen bestaan niet, haha en nee heb zelf geen rijbewijs.

alvast bedankt voor het lezen
Steun me ook hier, martijn-naar-de-usa.webnode.nl

Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!
Schrijfboek cadeau? Nu gratis bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Neem een abonnement op Schrijven Magazine!

Maak je keuze!
Volg Schrijven Online op Twitter!

Volg Schrijven Online op Twitter!

Volg ons!

Intensieve online cursussen. Goed én betaalbaar!

Meer informatie