Lid sinds

1 maand

Rol

[Misdaad, romantiek, spanning, thriller, vriendschap, politie] Het begin

Ik ben beginnend schrijfster en ben 15 jaar. Ik heb een verhaal in mijn hoofd en vraag me af of het een goed leesbaar verhaal kan worden. Ik wil graag weten of dit stukje goed is geschreven en hoe ik het misschien nog beter kan maken. Ook is de vraag of je verder zou willen lezen.  Alle tips en feedback zijn van harte welkom!

Fragment

'Ja ja ik doe voorzichtig op de fiets.' Het was al laat in de avond maar ik dacht ik fiets wel gewoon naar huis. Het is toch om de hoek. Tja als ik had geweten waar dit mij zou brengen zou ik misschien toch zijn blijven slapen. Trouwens ik ben Floor. Floor van de Hove. Ik ben 24 jaar oud en ik woon al op mezelf. Niet groot hoor, gewoon een knus appartement. Groot genoeg voor mij alleen. In de liefde heb ik nog geen geluk gehad. Hier en daar een paar scharrels maar verder niets blijvends.

Het was erg koud op de fiets. Ik keek achterom en zag twee felle witte lampen op me schijnen. Een auto. Maar het vreemde was dat die auto erg langzaam reed en maar de hele tijd achter mij bleef rijden. Toen haalde de bus mij in. En stopte meteen voor me op de weg. Oh oh wat gaat er gebeuren. Dit zie je altijd in films en nu gebeurt het in het echt. Bij mij. De achterdeur van de bus vloog open en een man greep mij van mijn fiets. Ik knalde met mijn hoofd tegen de zijkant van de bus aan. Hierdoor ging het lichtje in mijn ogen even uit en werd alles zwart. Toen ik weer bijkwam zat ik vast. Aan het plafond met een ketting. Ik zat op een matras ergens in een donkere kamer. Oh nee wat is er zojuist gebeurd?! Ik keek naar beneden en zag dat er scheuren in mijn panty zaten. Waarschijnlijk van dat getrek van mijn fiets. Hoe kom ik hier weg?! En wie is de persoon die mij heeft ontvoerd?!