Schrijfcursus Creatief schrijven (6 weken)

Ben jij benieuwd of creatief schrijven iets voor je is? Wil jij creatief schrijven, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is de cursus Creatief Schrijven iets voor jou.

De cursus ‘Creatief Schrijven’ richt zich op creatief schrijven in de breedste zin van het woord. Diverse facetten van het schrijven komen aan bod, waaronder het schrijven van verhalen (proza), met daarbij het opzetten van personages en dialogen, het schrijven van gedichten (poëzie) en het schrijven van non-fictie. Zo kun je verschillende schrijfvormen uitproberen en ontdekken wat je leuk vindt en wat je goed ligt. Juist door de diverse onderdelen van het schrijven te behandelen, merk je hoe je met taal kunt spelen en hoe je fantasie en je herinneringen een belangrijke bron zijn tijdens het schrijfproces. De cursus vormt een kennismaking met schrijven, waarna je op eigen kracht verder kunt of je verder kunt specialiseren binnen een van de specifieke onderdelen.

<b>Details</b>

Wanneer: 6 woensdagavonden, namelijk op 18, 25 maart en 1, 8, 15 en 22 april 2020

Tijd: 19:00 tot ongeveer 21:30 uur

Waar: Schrijfatelier Zintrige op de Ravellaan 96 in Utrecht

Kosten: Vroegboekkorting €210 als je boekt vóór 1-2-2020, daarna kost de cursus €240

<b>Meer informatie</b>
Wil je meer weten over de schrijfcursus Creatief Schrijven? Kijk dan op https://www.zintrige.nl/schrijfcursussen/creatief-schrijven/.

Soort activiteit

cursus

Wie

Schrijfatelier Zintrige

Provincie/locatie

Utrecht

Waar

Utrecht

Wanneer

18 maart 2020

Hoeveel

210

Website

https://www.zintrige.nl/schrijfcursussen/creatief-schrijven/