Vraag Jezelf Vrij

Een stilteweekend vol adem, inzicht & ruimte

Ben je je bewust van pijnlijke patronen maar lukt het je niet goed om ze te doorbreken? Wil je meer leven in het moment? Of ben je geïnteresseerd in een vrij leven? Dan is dit weekend iets voor jou!

Wie ben je zonder je verhaal?

Tijdens dit weekend leer je met een concrete methode stressvolle gedachten herkennen en bevragen. Het resultaat is de ervaring van een nieuwe, meer begripvolle en vreugdevolle wereld. De methode is The Work© van Byron Katie, een eenvoudige maar diepgaande vorm van (begeleide)meditatie. Jasmijn en Geertje hebben hun leven radicaal zien verbeteren door het stellen van de vier vragen en omkeringen waarin je dit weekend onderdompelt.

Open je geest en hart tijdens dit unieke stilteweekend en ervaar direct meer vrijheid, vreugde en rust

Tijdens dit weekend ontspan je volledig in ademsessies, geleide meditaties en verrassende (schrijf)oefeningen. Het klooster ontzorgt je in alledaagse voorzieningen. Je vertrekt met een heldere geest en een open hart. Geïnspireerd, in verbinding met jezelf én anderen.

Perfect voor deelnemers aan Geertje en Jasmijn’s andere programma’s – perfect voor nieuwkomers

Dit stilteweekend vormt een prachtige verdieping op de schrijf- of yogaprogramma’s die Geertje en Jasmijn gedurende het jaar geven in het klooster. Eerdere deelname aan die programma’s is geen vereiste; iedereen is welkom. Het enige wat je nodig hebt voor dit programma is een open geest, een pen en papier.

Meer informatie en inschrijving:
https://www.geertjecouwenbergh.com/event/vraag-jezelf-vrij/

Geertje Couwenbergh is columnist en auteur van vijf boeken, waaronder het populaire ‘Zin’, het boek dat HP/De Tijd een ‘bron van inspiratie voor elke auteur’ noemt en dat zojuist in een hernieuwde editie is verschenen. Ze publiceert in bladen als Happinez en Rebelle Society. Daarnaast begeleidt ze al bijna tien jaar honderden schrijvers in haar unieke belichaamde schrijfprogramma’s – Schrijven Magazine noemde haar een ‘topdocent’. Ontdek haar onlangs verschenen boek Lieve Dot: 69 Dilemma’s & Radicaal Eerlijk Advies, de bundeling van haar populaire adviescolumn in Happinez.

Yogadocent Jasmijn Koelink< is een Yoga Alliance® erkende docent. Haar lesstijl is geschikt voor beginners en ervaren yogabeoefenaars, omdat Jasmijn verschillende opties en individuele begeleiding integreert in haar lessen. Ze geeft jaren wekelijkse lessen en leidt een van de meest gerenommeerde yoga docentenopleidingen in Nederland. Ze biedt online sessies en workshops aan, zodat je op elk moment gebruikt kunt maken van haar begeleiding. Op https://www.jasmijnyoga.com kun je direct beginnen.

Soort activiteit

workshop

Wie

Geertje Couwenbergh & Jasmijn Koelink

Provincie/locatie

Gelderland

Waar

Huissen

Wanneer

7-9 Augustus 2020

Hoeveel

309

Website

https://www.geertjecouwenbergh.com/event/vraag-jezelf-vrij/