Schrijf & Yoga Stilteweekend

Wil je je liefde voor schrijven weer nieuw leven inblazen? Ben je nieuwsgierig hoe schrijven je kan verbinden met jezelf en anderen? Zoek je nieuwe manieren om je lichaam te betrekken in je creatieve proces? Deze weekend retraite biedt volop inspiratie en ontspanning!

Schrijven wordt leuker én beter wanneer je het met huid en haar doet. Dat is het uitgangspunt van deze geliefde weekendretraite. Elke dag beginnen en eindigen we met een vernieuwende beweging- en ademsessie die voor iedereen toegankelijk is. De effecten daarvan zijn voelbaar in je lichaam – en zichtbaar op papier.

‘Bevrijdend, stimulerend, grensverleggend en ontspannend.’

‘Ik vond het heerlijk om te verstillen en gevoed te worden op allerlei manieren.’

Ontdek een ander perspectief op je schrijven – en leven.

Tijdens dit weekend gebruiken we een ongecensureerde benadering van schrijven, die geen enkele ervaring vereist. Het enige wat je nodig hebt is een open geest en snelschrijvende pen. We raden je van harte aan om kennis te maken met de schrijfmethode van dit weekend.

Meer informatie en inschrijving:
https://www.geertjecouwenbergh.com/event/schrijf-yoga-stilteweekend/

Geertje Couwenbergh is columnist en auteur van vijf boeken, waaronder het populaire ‘Zin’, het boek dat HP/De Tijd een ‘bron van inspiratie voor elke auteur’ noemt en dat zojuist in een hernieuwde editie is verschenen. Ze publiceert in bladen als Happinez en Rebelle Society. Daarnaast begeleidt ze al bijna tien jaar honderden schrijvers in haar unieke belichaamde schrijfprogramma’s – Schrijven Magazine noemde haar een ‘topdocent’. Ontdek haar onlangs verschenen boek Lieve Dot: 69 Dilemma’s & Radicaal Eerlijk Advies, de bundeling van haar populaire adviescolumn in Happinez.

Yogadocent Jasmijn Koelink< is een Yoga Alliance® erkende docent. Haar lesstijl is geschikt voor beginners en ervaren yogabeoefenaars, omdat Jasmijn verschillende opties en individuele begeleiding integreert in haar lessen. Ze geeft jaren wekelijkse lessen en leidt een van de meest gerenommeerde yoga docentenopleidingen in Nederland. Ze biedt online sessies en workshops aan, zodat je op elk moment gebruikt kunt maken van haar begeleiding. Op https://www.jasmijnyoga.com kun je direct beginnen.

Meer informatie en inschrijving:
https://www.geertjecouwenbergh.com/event/schrijf-yoga-stilteweekend/

Soort activiteit

workshop

Wie

Geertje Couwenbergh & Jasmijn Koelink

Wanneer

13-15 November 2020

Hoeveel

309