Vervolgcursus Luisteren naar je pen

Deze vervolgcursus "Luisteren naar je pen - deel 2" is speciaal geschreven als vervolg op de basiscursus "Luisteren naar je pen - deel 1". In deel 2 krijg je bekende technieken in een nieuw jasje en leer je bovendien nieuwe technieken. Deze verdiepende cursus is een waardevolle aanvulling en zal je helpen om op nóg meer manieren naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Om vanuit dezelfde basiskennis en ervaring te kunnen starten, is het belangrijk dat je eerst de basiscursus volgt, voordat je aan deze vervolgcursus kunt deelnemen. Het maakt niet uit of je deel 1 bij mij of bij een collega hebt gevolgd.
In zes lessen van 2,5 uur zijn de thema's: luisteren, brieven, dialoog, verbeelding, dromen en oogsten

Daarnaast wordt deze cursus ook één keer per jaar gegeven als korte schrijfvakantie van één week. Dit jaar is dit van maandag 05 oktober t/m donderdag 08 oktober 2020. De weekindeling is dan als volgt: maandag en dinsdag van 10.30 - 16.30 en op woensdag en donderdag van 10.30 - 13.00 uur.(zie informatie bij deze data op schrijven online)

Soort activiteit

cursus

Wie

EnerVie Schrijfatelier

Provincie/locatie

Gelderland

Waar

Vaassen (bij Apeldoorn)

Wanneer

Vanaf dinsdag 12 mei 2020 van 10.00 - 12.30 uur, op 6 achtereenvolgende dinsdagochtenden (behalve op 16 juni). Laatste les op dinsdag 23 juni.

Hoeveel

€199,65 inclusief koffie/thee met lekkers

Website

http://www.enervie.nl