Heerlijk samen schrijven bij het boek 'Heerlijk schrijven'

Deze workshop is geïnspireerd door het boek "Heerlijk schrijven - schrijvend jezelf ontdekken" dat Hanny Kuijer heeft geschreven voor mensen die willen kennismaken met het creatief dagboekschrijven. Wanneer je meer uit het boek wilt halen of wilt ervaren hoe het is om samen te schrijven en teksten te delen, nodig ik je uit om mee te doen met de workshop "Heerlijk samen schrijven". Je leest het eerste hoofdstuk thuis en maakt de twee schrijfoefeningen die daarin staan. Deze teksten en je boek neem je mee naar de workshop.

Ook een mooie workshop om cadeau aan iemand te doen (al dan niet samen met het boek).

In deze workshop verken je het zelf gekozen onderwerp aan de hand van de hoofdstukken in het boek en krijg je extra verdiepende schrijftips en -oefeningen bij het boek. Ook ontvang je een blanco illustratie uit het boek (op A4 formaat) om te kleuren en de originele Heerlijk schrijven-deurhanger.

Soort activiteit

workshop

Wie

EnerVie Schrijfatelier, Hanny Kuijer

Provincie/locatie

Gelderland

Waar

Vaassen (bij Apeldoorn)

Wanneer

Donderdag 2 april 2020 van 10.30 - 16.00 uur

Hoeveel

€ 49,50, inclusief de lunch, materialen, originele deurhanger, een illustratie op A4 formaat en koffie/thee met lekkers. Dit is exclusief het boek "Heerlijk schrijven - schrijvend jezelf ontdekken"(kost €14,95). Dit boek is te bestellen via de reguliere boekhandel of www.bol.com.

Website

http://www.enervie.nl