Basiscursus creatief dagboekschrijven Luisteren naar je pen, in vier dagen

In deze cursus leer je hoe je met schrijfoefeningen weer contact maakt met wat er in je leeft. Deze nieuwe manier van schrijven kan helpen bij het ontdekken van wie je was, wie je bent en wie je wilt zijn. Door het verkennen van gebeurtenissen, onderliggende motieven en herinneringen leer je jezelf kennen: je hebt aandacht voor jouw eigen verhaal en mede daardoor voor je persoonlijke groei. Deze basiscursus is voor iedereen die het fijn vindt om te schrijven of ermee wil starten. Je leert diverse schrijftechnieken die je ook thuis zelf kunt gebruiken om over jezelf en de dingen die je raken te schrijven. Je hoeft geen ervaring of schrijftalent te hebben.

Woon je niet op de Veluwe? Je kunt deze cursus als korte schrijfvakantie doen en er eventueel wat dagen aan vastplakken. Je regelt zelf een B&B.
De 6 dagdelen zijn op maandagmiddag 14.00 - 16.30, dinsdag van 10.30 - 16.30 uur, woensdagochtend van 10.30 - 13.00 uur en donderdag van 10.30 - 16.30 uur. Op dinsdag en donderdag krijg je een lunch aangeboden.

Soort activiteit

cursus

Wie

EnerVie Schrijfatelier

Provincie/locatie

Gelderland

Waar

Vaassen (bij Apeldoorn)

Wanneer

Maandag 14 september 2020 om 14.00 uur tot en met donderdag 17 september 2020 16.30 uur

Hoeveel

€190 inclusief twee keer lunch, koffie/thee met lekkers

Website

http://www.enervie.nl