Schrijf-vakantie-midweek voor vrouwen in het hart van Drenthe

Hou je van creatief (dagboek)schrijven? Van schrijven aan de hand van korte, concrete schrijfoefeningen om te ontdekken wat het jou te zeggen heeft?
Voor de zevende keer organiseer ik de jaarlijkse Schrijf-vakantie-midweek voor vrouwen op een mooie, inspirerende schrijflocatie in Nederland. Kenmerkend voor deze schrijfdagen zijn: prachtige locatie in een inspirerende omgeving, gezelligheid, eigen slaapkamer met een goed bed, vier inspirerende schrijfworkshops rondom een thema, goed eten, genoeg vrije tijd om de omgeving te verkennen of om tijd voor jezelf te nemen en de ontmoeting met elkaar. Iedere vrouw is welkom: of je nu wel of geen schrijfervaring hebt, of je nu 28 of 82 jaar oud bent.

In 2020 gaan we met de Schrijf-vakantie-midweek naar het hart van Drenthe. Het thema in 2020 wordt in januari bekend gemaakt.
Je verblijft in een prachtige, ruime vakantiewoning met 15 luxe slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer met toilet.

Ik raad je aan om tijdig een optie te nemen of te reserveren, want deze schrijf-vakantie zit meestal al snel vol!

Soort activiteit

schrijfvakantie

Wie

EnerVie Schrijfatelier uit Vaassen

Provincie/locatie

Drenthe

Waar

Witteveen (Drenthe)

Wanneer

Van maandag 7 september 2020 17.00 uur tot en met donderdag 10 september 2020 15.00 uur

Hoeveel

Kosten: €385 all-in, inclusief drie overnachtingen in een eigen slaapkamer met badkamer en toilet, alle maaltijden (ontbijt en lunch grotendeels biologisch), bedlinnen en handdoeken en vier schrijfworkshops onder begeleiding van Hanny Kuijer.

Website

http://www.enervie.nl