Start » Nieuws » Win tickets voor 'The bad, the ugly and the very uncomfortable: a conversation about discomfort in literature' op 23 oktober in Amsterdam

Win tickets voor 'The bad, the ugly and the very uncomfortable: a conversation about discomfort in literature' op 23 oktober in Amsterdam

8 Oktober 2019

Op woensdag 23 oktober vindt in De Balie in Amsterdam het programma The bad, the ugly and the very uncomfortable: a conversation about discomfort in literature plaats. De Balie gaat in gesprek met schrijvers Dorthe Nors en Robbert Welagen over ongemak in literatuur. In hoeverre is litaruur voor de samenleving een manier om om te gaan met zaken die we liever niet onder ogen zien? Wat is de grens tussen het ongemakkelijke en het geaccepteerde?

De avond begint om 20:30u bij De Balie in Amsterdam en zal in het Engels zijn. Meer informatie vind je hier.

Schrijven Online mag 2 kaartjes weggeven voor deze bijeenkomst. Wil jij ze winnen? Stuur vóór maandag 14 oktober een berichtje via het wedstrijdformulier en laat weten dat je graag bij de avond aanwezig bent. De winnaar ontvangt bericht per e-mail.

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!
- Schrijfwedstrijd 'Weg' gaat van start: win het boek van Jowi Schmitz
- De leukste schrijfwedstrijden van oktober en november 2019
- Vanavond in de Balie (Amsterdam): writer's writer Lydia Davies


  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!